به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری صبح یکشنبه در جلسه با کاریابیهای استان مازندران اظهار کرد: دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور و در استان شخص استاندار مازندران پای کار اشتغال ایستادهاند و ما نیز در قبال مردم مسئول هستیم.
وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با راه اندازی سامانه جستجوی شغل اهداف بزرگی را دنبال میکند.
باقری ادامه داد: گسترش چتر خدمات کاریابی به عموم مخاطبان (کارجویان و کارفرمایان)، کاهش هزینههای جستجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان از اهداف اصلی راهاندازی سامانه جستجوی شغل است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران به مزایای سامانه جستجوی شغل اشاره کرد و افزود: امکان ثبتنام و بارگذاری رزومه شغلی توسط بیکاران، مشاهده فرصتهای شغلی مورد نیاز کارفرمایان در سامانه، انتخاب سریع فرصت شغلی مورد نیاز کارفرمایان، کاهش هزینه و مدت زمان جستجوی شغل و بهبود رضایت شغلی و افزایش بهرهوری نیروی کار از مزایای استفاده برای بیکاران و امکان ثبتنام مستقیم کارفرمایان متقاضی جذب نیروی کار، ثبت فرصتهای شغلی مورد نیاز کارفرمایان در سامانه، امکان جستجو در بانک اطلاعاتی رزومههای ثبتشده بیکاران برای کارفرمایان، انتخاب سریع نیروی کار مورد نیاز توسط کارفرمایان و به حداقل رساندن اشتباهات در فرآیند استخدام نیروی کار جدید از مزایای استفاده برای کارفرمایان است.
وی نیازسنجی بازار کار و هدایت کارجویان برای کسب آموزشهای فنیوحرفهای و افزایش مهارت را از مزایای دیگر این سامانه دانست.
باقری با اشاره به ضرورت ایفای نقش کاریابیها در سامانه جستجوی شغل، خاطرنشان کرد: ثبت نام کارجویان و همچنین پیگیری ثبت فرصتهای شغلی در این سامانه باید توسط کاریابیها صورت گیرد.
وی با تأکید بر ضرورت ثبت نام کارجویان و کارفرمایان در سامانه جستجوی شغل تصریح کرد: با توجه به مرجع بودن سامانه جستجوی شغل، ضرورت دارد کارجویان و کارفرمایان برای ثبت نام و دریافت خدمات به این سامانه به آدرس shoghl.mcls.gov.ir مراجعه کنند.