خرم‌آباد - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از ایجاد زیرساخت‌های لازم در برخی از مناطق گردشگری این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن‌پور امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: باتوجه‌به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های لرستان در حوزه گردشگری در حال حاضر ۳۴ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان فعالیت دارند.

وی اظهار کرد: در همین راستا چندین دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری نیز در حال انجام مراحل صدور مجوز از طریق سامانه «سادرا» هستند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان با بیان اینکه در سال‌های اخیر تسهیلاتی برای توسعه این دفاتر به‌خصوص در ایام کرونا پرداخت شده است، افزود: علاوه بر این در سال جاری نیز خدمات ویژه‌ای در غالب مناطق گردشگرپذیر در استان صورت‌گرفته است.

حسن‌پور، عنوان کرد: در این راستا و باهدف جذب گردشگر، عملیات محوطه‌سازی و سکوهای سراب «زز» به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان، ایجاد راه دسترسی به چشمه «آبگرم» دلفان به مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان و ایجاد سکو در کنار آبشار «گریت» و ساخت دیوار به‌منظور جلوگیری از ریزش کوه به مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان، اجرایی شده است.

وی همچنین به ساخت آبخوری و نصب نرده در تپه «چغابل» به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و ایجاد راه دسترسی و تعمیر پل معلق دره زیبای «شیرز» به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان اشاره کرد و ادامه داد: محوطه‌سازی و بهسازی راه دسترسی آبشار «نوژیان»، ایجاد سکوی پیک‌نیکی در سراب «رفتخان»، محوطه‌سازی و بهسازی راه دسترسی کمپ «درب گنبد» کوهدشت و ایجاد راه دسترسی محوطه‌سازی و ایجاد سکو در آبشار «افرینه» نیز از دیگر اقدامات این مجموعه در راستای افزایش جذب گردشگر و توسعه مناطق گردشگری استان است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، اضافه کرد: محوطه‌سازی و احداث آبخوری در منطقه «کهمان»، احداث سرویس بهداشتی در پارک شهید «بهشتی» بروجرد و ساخت چهار چشمه سرویس بهداشتی در کمپ گردشگری ازنا نیز در همین راستا، عملیاتی شده است.

حسن‌پور، عنوان کرد: اصلاح و ساخت سکو و آلاچیق در غار «کوگان»، مرمت سرویس بهداشتی و لایروبی رودخانه آبشار «چکان»، ایجاد راه دسترسی آبشار «وارک»، تعمیر سرویس بهداشتی آبشار «بیشه» و ایجاد سرویس بهداشتی در روستای «کپرجودکی» نیز در راستای بهبود زیرساخت‌های گردشگری در این مناطق اجرایی شده است.