به گزارش خبرگزاری مهر، سیفالله رسولی با بیان اینکه واحدهای فوق در ۱۵ کد رشته دانشجوی بورسیه جذب میکنند، افزود: علاقمندان در مرحله انتخاب رشته میتوانند کدرشتههای دارای بورسیه صنعتی را انتخاب کنند.
وی به شرایط انتخاب کدرشتههای بورسیهدار صنعتی اشاره کرد و ادامه داد: متقاضیانی که رتبه کشوری آنان زیر ۲ هزار بوده و یا در رتبه آزمون سراسری جزو ۱۰ درصد استان خود باشند میتوانند اقدام به انتخاب این کدرشتهها کنند.
رسولی گفت: تعیین نفراتی که جزو ۱۰ درصد رتبههای برتر هر استان هستند از طریق سیستم محاسباتی سازمان سنجش انجام میشود و ممکن است افرادی با وجود اینکه رتبه کشوری آنان بالاتر از ۲ هزار است نیز در این شرایط حائز شرایط باشند، از اینرو توصیه میکنیم دانشآموزان در صورت علاقمندی، کد رشتههای دارای بورسیه صنعتی را بر حسب علاقه در بین اولویتهای خود قرار دهند.
رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان با بیان اینکه جذب دانشجویان در واحدهای تولیدی در طرح بورسیه صنعتی به صورت تضمین مشروط است، ادامه داد: در فرآیند تحصیل دانشجو در طول تحصیل هر هفته یک تا یک و نیم روز نیز در واحد صنعتی حضور خواهد یافت و البته بابت این حضور بنیاد نخبگان ۲ و نیم میلیون تومان به دانشجو پرداخت میکند و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هم از طرف واحد صنعتی به دانشجو پرداخت میشود که در مجموع رقم پرداختی به سه میلیون تومان میرسد؛ بیمه دانشجویان نیز در این طرح با تمهیداتی انجام میشود.
رسولی افزود: اگر واحد تولیدی از حضور دانشجو در محیط کار و دانشگاه و فعالیت آموزشی و تحصیلی وی رضایت داشته باشد، بورسیه صنعتی برای سالهای دوم و سوم هم ادامه پیدا میکند و در نهایت پس از پایان تحصیلات، دانشجو به صورت قطعی جذب واحد تولیدی میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان گفت: خدمت سربازی دانشجویان پسر نیز در این طرح لحاظ شده است به این صورت که دانشجویان فاقد کارت پایان خدمت، اگر در این طرح رضایت دانشگاه و صنعت را بتوانند تا انتهای سال سوم تحصیل کسب کنند، خدمت سربازی آنان نیز در همان واحد صنعتی انجام میشود، حتی اگر واحد تولیدی متعلق به بخش خصوصی باشد.
رسولی افزود: پذیرش دانشجویان در طرح بورسیه صنعتی از طریق آزمون سراسری و به صورت نیمهمتمرکز انجام میشود.