دستاورد ارزشمند محقق ایرانی دانشگاه جفرسون آمریکا نوید تازه ای در خصوص امکان درمان بیماری MS داده است. یافته جدید پروفسور رستمی نشان می دهند پروتئینی وجود دارد که جلوی هجوم و تشدید نشانه های بیماری مشابه MS در حیوانات را می گیرد و اکنون او به دنبال استفاده از آن دربیماران مبتلا به MS است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرفسور عبدالمحمد رستمی محقق ایرانی و سرشناس دانشگاه جفرسون آمریکا رهبری گروهی از محققان این دانشگاه را بر عهده داشته و در جریان مطالعات علمی -پزشکی خود دریافته است پروتئینی موسوم به IL-27 در بدن حیوانات وجود دارد که هجوم یا ظهور نشانه های ابتلای حیوانات به بیماری شبیه MS را متوقف می کند.

یافته جدید پروفسور رستمی نشان می دهند پروتئینی وجود دارد که جلوی هجوم و تشدید نشانه های بیماری مشابه MS در حیوانات را می گیرد و اکنون او به دنبال استفاده از آن دربیماران مبتلا به MS است

به گفته این محققان این پروتئین در حقیقت مولکول پیام رسان سیستم ایمنی است که به صورت خودکار و عادی کمک می کند که "التهاب خاموش" به عنوان ابزاری موثر علیه بیماری MS به کار گرفته شود.

یافته ارزشمند پروفسور رستمی که ریاست دپارتمان عصب شناسی کالج پزشکی جفرسون در دانشگاه توماس جفرسون و بیمارستان علوم عصبی جفرسون در فیلادلفیای آمریکا را نیز بر عهده دارد نشان می دهد IL-27 ممکن است روزی به عنوان بخشی از تکنیک درمانی برای متعادل کردن پاسخ های ایمنی فوق العاده فعال به کار گرفته شود.

پروفسور عبدالمحمد رستمی - رئیس دپارتمان عصب شناسی دانشگاه جفرسون آمریکا

این دستاورد آنجا ارزش صدچندانی پیدا می کند که بر اساس بررسی ها مشخص شده است این پاسخ ها قلب بیماری MS محسوب می شوند.

پروفسور رستمی و تیم عصب شناسان همراهش یافته جدیدشان را در شماره اخیر نشریه معتبر علمی ایمنی شناسی طبیعی منتشر کرده اند.

آنچه که پروفسور رستمی و تیم تحقیقاتی اش به دنبال آن هستند در حقیقت تلاشی امیدوارکننده برای درک این مکانیسم است که چگونه ارایه پاسخ های ایمنی به این چربی و آکسون های داخل مغز آسیب وارد می کنند

به گزارش مهر، در بیماری MS پوشش چربی فیبرهای عصبی متورم و ملتهب می شود. در نتیجه پیام های عصبی از طریق سیستم عصبی قابیلت ارسال را پیدا نمی کنند.

آنچه که پروفسور رستمی و تیم تحقیقاتی اش به دنبال آن هستند در حقیقت تلاشی امیدوارکننده برای درک این مکانیسم است که چگونه ارایه پاسخ های ایمنی به این چربی و آکسون های داخل مغز آسیب وارد می کنند.

این محققان پیش از این دریافته بودند IL-27 به عنوان مولکولی سیگنال دهنده که یک cytokine محسوب می شود می تواند IL-17 و التهاب را خنثی کند.

این استاد ایرانی و تیم همراهش از مدل MS حیوانی موسوم به "آماس مغزی و نخاع شوکی ایمنی خودکار آزمایشگاهی" برای انجام تحقیقاتشان استفاده کردند. آنها دریافتند با تزریق IL-27 به موش های آزمایشگاهی بیماری آنها به میزان قابل توجهی متوقف شد.