مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: در کنار توسعه ساختمانی و مکانی موزه آستان قدس رضوی حرکت به سمت مجازی شدن موزه آغاز شده است.

دکترعلی محمد برادران رفیعی در گفتگو با خبر نگار مهر در مشهد افزود: هم اکنون در حال ایجاد گالری های مختلف موزه هستیم تا از طریق سایت شورای جهانی موزه ها ( ایکوم) امکان دسترسی به اشیای موزه ای برای علاقمندان سراسر جهان فراهم شود.

برادران رفیعی که در جمع واقفان و اهدا کنندگان اشیای موزه ای کشورهای خارجی نظیر انگلیس، سوئیس، اوگاندا و کویت سخن می گفت، غنای موزه حضرت رضا (ع) را آبروی جهان اسلام معرفی کرد .

وی خاطرنشان کرد: مسلمانان جهان ارتباط معنوی بسیار خوبی با بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) دارند که بر اساس آن در سالهای اخیر مجموعه های ارزشمندی به موزه آستان قدس رضوی اهدا شده است.

رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ایجاد دوازده گنجینه تخصصی، موزه مردم شناسی و ساختمان موزه فرش با حدود هفت هزار متر مربع را کارهای بسیار خوبی ارزیابی و بیان کرد: ایجاد این مراکز با هدف نمایش آثار اهدایی واقفان و اهدا کنندگان در موزه آستان قدس رضوی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه آستان قدس رضوی دارای گنجینه ای بالغ بر سه هزار نسخه قرآن نفیس خطی است، اظهار داشت: به علت کمبود فضای نمایشگاهی تنها 80 نسخه آن در گنجینه قرآن در معرض نمایش عموم قرار دارد.

وی در پایان عنوان کرد: موزه های آستان قدس رضوی در سالهای بعد از انقلاب اسلامی با هدف توسعه و ترویج فرهنگ زیارتی- سیاحتی فعالیت های گسترده ای نظیر ایجاد گنجینه های تخصصی، اداره حفاظت و مرمت آثار فرهنگی با کارگاههای مختلف و آموزش نیروی انسانی به انجام رسانده که در راستای حفاظت و معرفی آثار فرهنگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.