به گزارش کورش ساکی پیش از ظهر شنبه در جمع با خبرنگاران با اشاره به اقدامات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: بیمارستان ۳۵۰ تخت خوابی حضرت بقیه الله (عج) مهمترین طرح عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.
وی ابراز داشت: هم اکنون ۴۲ طرح عمرانی نیمهتمام در حوزه بهداشت و درمان شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل در دست اجراست که بیمارستان بقیه الله (عج) کاشان و بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) آران و بیدگل از مهمترین این طرح هاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه بیمارستان بقیه الله (عج) کاشان تاکنون تنها ۲۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۸۷ میلیارد تومان برای آن هزینه شده، افزود: برای تکمیل ساختمان این بیمارستان یک هزار میلیارد تومان اعتبار دیگر مورد نیاز است و اگر مبلغ یادشده تأمین شود در مدت سه سال تکمیل و به بهره برداری میرسد.
وی با اشاره به بهره برداری از ۴۵ واحد خوابگاه متأهلین در سال گذشته گفت: ۳۶ واحد آن به متراژ ۵۰ مترمربع و دوخوابه و ۹ واحد یک خوابه به متراژ ۴۰ متر مربع در راستای صیانت از جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و ایجاد تسهیلات خوابگاهی برای دانشجویان متأهل غیر بومی راه اندازی شد.
ساکی به مهمترین دستاوردهای حوزه غذا و دارو این دو شهرستان از جمله اعطای تفویض صدور و تمدید پروانه ساخت تجهیزات پزشکی با کلاس خطر Aو B، راه اندازی بخشهای شیمی و میکروبی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی و مشارکت در طرح سازمان بهداشت جهانی (ICERP2) و اخذ تاییدیه دریافت دستگاه PCR Real Time اشاره کرد و افزود: راه اندازی مرکز طب کار، مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و درمان بیماریهای خاص (هموفیلی، تالاسمی) و مرکز مشاوره شیردهی، تجمیع آزمایشگاههای شهری در مرکز بهداشت شهرستان کاشان و شبانه روزی نمودن مرکز خدمات جامع سلامت جوشقان قالی و ۱۶ ساعته نمودن مرکز خدمات جامع سلامت برزک از مهمترین اقدامات حوزه بهداشت میباشد.
وی در خصوص راه اندازی مرکز سلامت روان جامعه نگر گفت: خدمات تخصصی روزانه مرکز شامل مراقبت پس از ترخیص (ویزیت در منزل و پیگیری تلفنی)، مراقبت مشارکتی (خدمات بستری در بیمارستانهای مرتبط) و آموزش بیمار و خانواده بیمار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان یادآور شد: مرکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان و مرکز درمان بیماریهای خاص (هموفیلی، تالاسمی) آیت الله امامت در زمینی به مساحت ۳۲۰ و زیربنای ۱۱۰۰ مترمربع در سه طبقه با هزینه ۳۵ میلیارد تومان به همت خیر سلامت، حاج سیدمحمد علی امامت احداث شده است.
وی اظهار داشت: با راه اندازی مرکز مرکز مشاوره شیردهی در کاشان و آران و بیدگل شاخص شیر مصنوعی از سال ۱۴۰۰ روند کاهشی پیدا کرده و از ۱۱/۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ به ۱۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ رسیده است.
ساکی افتتاح مرکز رشد و نوآوری دانشگاه در خارج از محیط پردیس دانشگاهی، ارتقا مجلات انگلیسی زبان دانشگاه در سطح بینالمللی (دریافت ضریب تأثیر) و تولید کیتهای تشخیص انواع واریانتهای کووید و دریافت مجوز فروش (تجاری سازی محصول) و پروانه تولید این کیتهای مولکولی تشخیص کرونا از اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را از مهمترین دستاوردهای حوزه پژوهش عنوان کرد.
وی تقویت دسترسی فناوران و همکاریهای دوجانبه بین دانشگاه و شرکتهای فناور دانش بنیان را از اهداف افتتاح مرکز رشد و نوآوری دانشگاه در خارج از محیط پردیس دانشگاهی برشمرد و گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی کاشان دارای ۱۲ واحد فناور فعال (هشت واحد فناور مستقر در دانشگاه و چهار واحد فناور خارج دانشگاهی (مجازی)) و ۳۲ محصول است.