به گزارش خبرنگار مهر، حجتالله شیرانی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مرتضی حامدی شهرکی متخلص به فرزان در سال ۱۳۳۸ در شهر کیان به دنیا آمد و سالها در کسوت معلمی در آموزش و پروش خدمت کرد، اظهار کرد: از این شاعر مردمی ۹ جلد کتاب شعر و برخی آثار پژوهشی به یادگار مانده است.
وی افزود: فرزان شاعری بود که در خلق واژگان و به کارگیری آنها در سرایش اشعار به زبان فارسی و ترکی توانایی بالایی داشت و تسلط وی بر مفاهیم فلسفی و روانشناسی از ویژگیهای برجسته کار او محسوب میشود.
معاون فرهنگی و رسانهای فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تسلط این شاعر اهل شهر کیان در سرودن اشعار بهگونهای بود که در برخی آثار او میتوان سادگی و صمیمت را به خوبی احساس کرد و در تعدادی از آثار دیگرش، پیچیدگیهای کلامی به چشم میآید که این موضوع نشان از مهارت او بر زبان فارسی دارد.
شیروانی با تسلیت فقدان این شاعر چهارمحال و بختیاری به خانواده او و همچنین جامعه فرهنگ و ادب استان عنوان کرد: بدون شک با بررسی دقیق آثار مرتضی حامدی شهرکی میتوان ویژگیهای ممتاز دیگری را در لحن و شعر او کشف کرد.
وی خاطر نشان کرد: پیکر مرحوم مرتضی (فرزان) حامدی شهرکی یازدهم شهریور ۱۴۰۲ در آرامستان زادگاهش شهر کیان به خاک سپرده شد.
معاون فرهنگی و رسانهای فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: فرزان نخستین کتاب خود را با نام «کلیات دیوان اشعار؛ شامل فانوس بهارستان ققنوس» در سال ۱۳۸۴ به چاپ رسانید.
شیرانی بیان کرد: «افسانه زندگی»، «الماسهای گمشده»، «برهنه و برف»، «سهگانههای اسرارآمیز»، «میگویم… میگوید…»، «هزار منقار»، «چکامههای سبز» و «دنیز آناسی: مجموعه اشعار ترکی» از دیگر کتابهای او به شمار میرود.