به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسننژاد امروز سهشنبه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: بخش زیادی از آب موردنیاز در شبکههای آبیاری و زهکشی با پمپاژ آب از رودخانه یا کانال آب تأمین میشود؛ بنابراین، ایستگاههای پمپاژ آب کشاورزی نقش مهمی در انتقال و توزیع آب دارند.
وی عنوان کرد: به همین منظور و در راستای تحقق چشمانداز آبی کشور و استفاده بهینه از منابع آبی موجود، هشت ایستگاه پمپاژ آبیاری بهمنظور آبگیری از منبع تأمین آب و انتقال آب کانال به تراز بالاتر در مرحله ساخت قرار دارند و با تکمیل آنها هشت هزار و ۸۰ هکتار زمین کشاورزی، آبی میشوند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان، افزود: از جمله این ایستگاهها، ایستگاه پمپاژ «فیضآباد» الشتر با ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی بوده که در سطح دو هزار و ۷۰۰ هکتار اجرایی شده است.
حسننژاد، ادامه داد: همچنین ایستگاه پمپاژ «اسماعیلآباد» نورآباد با ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی از پروژههای در دست اقدام شرکت است که برای ۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی اجرا خواهد شد.
وی بیان داشت: ایستگاههای پمپاژ «نیله» با ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی، «کلکله» و «محمودآباد»، «چم مهر» و «جایدر» پلدختر با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ایستگاههای پمپزنیهای «واشیان» و «گرخوشاب» از دیگر پروژههای فعال شرکت هستند که با تأمین بهموقع اعتبار بهزودی به بهرهبرداری خواهند رسید.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان، تصریح کرد: اعتبار موردنیاز برای تکمیل این ایستگاههای پمپاژ، مبلغ ۴۵۰ میلیارد تومان بوده که در صورت تأمین اعتبار و تکمیل پروژهها، امکان اشتغال برای چهارهزار و ۶۵ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم فراهم خواهد شد.