به گزارش خبرنگار مهر، روح الله سلگی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در گذشته زیرساختهای مناسبی در حوزه ساحل وجود نداشت، افزود: در حوزه دریا در گذشته برنامه راهبردی زیرساختی تدوین نشده بود.
وی حوزه فرهنگی و نجات غریق را از دیگر مسائل فراروی ساحل بیان کرد و گفت: امسال برای اولین با تلاش و حمایت استاندار و نشست با استانداران شمالی و رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور چارچوب فرهنگی برای سواحل تهیه و مشخص شد.
وی ادامه داد: همچنین مقرر شد اجازه داده شود تا سرمایه گذاران به مدت پنج سال طرحهایی را برای ایجاد زیرساختها در ساحل اجرا کند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران بهسازی و مبلمان ساحل را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: در حال حاضر سرمایه گذاران برای ایجاد زیرساختها در سواحل مشخص شدند و در برخی مناطق طرحها آغاز شده و تا سال آینده شاهد تحولی در حوزه زیرساختها خواهیم بود.
سلگی با بیان اینکه ساحل مورد استفاده عموم مردم است، گفت: حضور ۳۶۰ همیار پلیس زن نیز در سواحل استان مستقر شدند و با بهره گیری از ظرفیتهای مختلف مردمی تلاش کردیم نسبت به ساماندهی حوزه فرهنگی اقدام کنیم.
وی از تخصیص اعتبار فرهنگی سواحل برای اولین بار خبر داد و گفت: در ۱۰ شهرستان استان همایش حجاب و عفاف زینبی شامل برنامههای سرگرمی، نمایش خیابانی و غیره برگزار میشود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران کاهش تلفات در جاده و دریا و بالابردن سلامت را جزو سیاستهای کلان دولت برشمرد و گفت: همچنین هلال احمر به عنوان متولی نجات غریق انتخاب و حقوق ناجیان به صورت کامل پایان هر ماه پرداخت شد.
وی شمار ناجیان غریق را بیش از هزار نفر ذکر کرد و گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون بیش از هزار و ۱۰۰ نفر از غرق شدن در دریای مازندران نجات یافتند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با اشاره به کاهش ۷۰ درصدی شمار غریق در دریای استان گفت: این درحالی که در برخی سالهای شمار غریق به ۱۵۰ نفر رسیده بود و این میزان امسال به حدود ۳۵ نفر کاهش یافته است.
وی افزود: کاهش چشمگیر شمار غریق درحالی است که میزان گردشگران و مسافران با رشد قابل توجهی روبرو بوده است و علاوه براین سواحل آزادسازی شده است.
سلگی گفت: طرحهای سالم سازی دریا تا پایان مهرماه فعال خواهد بود.