به گزارش خبرنگار مهر، محمود مسگریان ظهر چهارشنبه در صحن علنی شورا با اشاره به موافقت وزارت کشور با ایجاد شهرداری منطقه ۵، اظهار کرد: اکنون منطقه ۵ فعال شده و امید است به نتیجه رسیده و تلاش مدیران به نفع مردم ساکن در آن از ابعاد اقتصادی، رفاهی، آرامش و کیفیت زندگی باشد.
وی خواستار تلاش مدیران برای جلوگیری از بروز مشکل و به زحمت افتادن و ازدحام برای ساکنان در منطقه ۵ شد و گفت: این توجه باید به صورت هماهنگ باشد تا مشکلی پیش نیاید.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان در ادامه با اشاره به فرارسیدن شهادت آیتالله مدنی بیان کرد: ۱۹ شهریور ماه سالروز شهادت این اسوه اخلاص و تقوا به دست منافقین کوردل است.
مسگریان با بیان اینکه مردم شهر همدان و به ویژه ساکنان دره مرادبیگ از حضور آیتالله شهید مدنی خاطرات بسیاری دارند، افزود: احداث و ایجاد مراکز خیریه و مواردی که موجب ایجاد خیر و برکت در شهر همدان شد از برکات حضور این شهید بزرگوار بوده است.
تعالی مکتب تشیع از مجرای تقویت زیارتگاهها محقق میشود
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در نطق پیش از دستور با اشاره به خلق حماسه غرور آفرین اربعین، وحدت شیعیان حول زیارت اباعبدالله (ع) و عتبات و اجتماع مؤمنان در ایام اربعین، تصریح کرد: آنچه رخ داد یک مانور عظیم اقتدار ملی و تجلی مودت بین مؤمنین بود.
حجتالاسلام ناصر صفریافلاکی با بیان اینکه دشمنان سالها به دنبال ایجاد تفرقه در میان مسلمانان بوده و هستند، ادامه داد: با نمایش این مانور عظیم شاهد بودیم مردم آنچه داشتند نثار یکدیگر میکردند و همین از خود گذشتگیها انقلاب، کشور و نسل ما را بیمه خواهد کرد.
وی جان مایه اربعین امام حسین (ع) را «زیارت» دانست و خاطرنشان کرد: زیارت اربعین یعنی همه امت اسلامی یک روز را روز بیعت با سرور و سالار شهیدان قرار دهند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: زیارت از اختصاصات ویژه مکتب ناب اسلام است و در زیارت آثار بسیاری به لحاظ برکات مادی و معنوی شاهد هستیم و در روایات نیز بر آن تأکید شده و نباید این نعمت الهی را نادیده بگیریم.
صفریافلاکی زیارت امامان و امامزادگان را یک سرمایه و نعمت خدادادی برشمرد و اظهار کرد: تعالی مکتب تشیع و تجلی و ثمربخشی آن میتواند از مجرای تقویت زیارتگاهها باشد.
وی با بیان اینکه وضعیت کنونی زیارتگاهها و بقاع متبرکه پاسخگوی مراجعه توده مردم برای اقامه مراسمات و زیارات و پناهگاههای عمومی برای اهالی یک منطقه یا شهر نیست، گفت: برخی امامزادگان به همت هیأت امنا به شکوه و شوکتی رسیدهاند و انتظار میرود سایر بقاع متبرکه نیز به وضعیت مطلوب برسند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: میتوانیم شهر ۶۰۰ هزار نفری همدان را با احیای سایر بقاع متبرکه - که دارای ظرفیت توسعه هستند- به منظور تکریم امامزادگان و بسترسازی برای امر مقدس انسانساز و جامعهساز «زیارت» تلاش کنیم.
صفریافلاکی با بیان اینکه برای انجام کار فرهنگی بنیادین در این خصوص نباید از اصل بسترسازی در این حوزه غافل شد، افزود: در این دوره شورای شهر به لزوم تکریم امامزادگان اعتقاد کامل داریم و معتقدیم باید بستر زیارت بقاع متبرکه فراهم شود.
وی با تأکید بر اینکه تقویت زیارت بقاع متبرکه به لحاظ فرهنگی و اعتقادی و فراهم کردن بستر گردشگری مذهبی، اثرگذار است، تصریح کرد: تقویت گردشگری مذهبی چه بسا سپری در مقابل آفات احتمالی گردشگری تفریحی باشد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: توسعه فضای امامزادگان قطعاً همت جمعی و هماهنگی بین دستگاهها را میطلبد و شورای شهر باید دعوت کننده، سکاندار و میزبان جلسات هماهنگی باشد.
صفریافلاکی با بیان اینکه زیبنده نیست بقعه برخی امامزادگان به شکل ۲۰۰ و یا ۵۰۰ سال پیش بماند، خاطرنشان کرد: توسعه این فضاها با حفظ اصول و رعایت ضوابط میراثی، یک تکلیف الهی و قانونی است.