منصور نجفقلیزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره توزیع قیر رایگان اظهار کرد: مصوبه و تصمیم اخیر مجمع فرایند آسفالت راههای روستایی را متوقف کرده است.
وی از زیرسازی ۸۰ کیلومتر راه روستایی برای اجرای آسفالت در این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: مصوبه مجمع تشخیص درباره توزیع قیر رایگان از سوی وزارت نفت تأمین، پروژههای راه روستایی از جمله ۸۰ کیلومتر راه روستایی در استان را با مشکل مواجه کرده است.
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل با همکاری بسیج سازندگی از ابتدای سال جاری ۸۰ کیلومتر راه روستایی را بهسازی و آسفالت کرده است.
نجفقلیزده اضافه کرد: علاوه بر این ۸۰ کیلومتر دیگر از راههای روستایی استان زیرسازی و آماده آسفالت شده است که با توجه به مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام قیر مورد نیاز در اختیار راهداری قرار نمیگیرد و عملاً این میزان آسفالت راههای روستایی در استان بلاتکلیف مانده است.
وی با بیان اینکه نصف هزینههای بازسازی و آسفالت راههای روستایی مربوط به قیر است، گفت: در صورت عدم تخصیص قیر رایگان و عدم اجرای آسفالت این میزان راه روستایی، راههای آماده آسفالت در اثر بارش برف و باران و فعالیت ماشین آلات برف روبی تخریب خواهد شد که آماده سازی دوباره آن با هزینه امروز ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه خواهد داشت.
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل از نمایندگان و مسئولین امر خواست؛ با توجه به هزینه کرد دستگاههای اجرایی در خصوص اختصاص قیر رایگان برای اجرای طرحهای در دست اجرا اهتمام لازم را داشته باشند.
نجفقلیزاده با بیان اینکه از ابتدای سال جاری بیش از ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان بهسازی شده است، تصریح کرد: در این مدت ۸۰ کیلومتر راه روستایی با همکاری بسیج سازندگی در مناطق محروم و روستایی استان آسفالت شد و۸۰ کیلومتر دیگر آماده آسفالت بود که با مصوبه اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، عملیات آسفالت آن متوقف شده است.
وی ادامه داد: هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ و در جریان پنجمین دستور کار خود درباره اصلاح بند ک تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۲ درباره تأمین و توزیع قیر ضمن اعلام باقی ماندن ایرادات این مصوبه با بند ۱۳ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی شفاف سازی اقتصاد، بند ۲۳ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، شفاف و روانسازی نظام توزیع و قیمت گذاری و بند ۲۱ سیاستهای کلی تولید کارآمد کردن نظام توزیع کالاها از کار و سرمایه ایرانی در خصوص این بند تصریح کرد: با توجه به مصوبه اخیر مجمع در این خصوص مجلس نباید به تصویب مصوبه جدید که تکرار مصوبه سابق است، اقدام میکرد.