به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان امروز چهارشنبه با حضور اعضا در سالن اجتماعات وزارت بهداشت برگزار شد.
در این نشست که محور بحث آن بررسی و تصویب پیشنهادات اختصاصی، بررسی پیشنهادات مشترک، تصویب کلیات بودجه سال ۱۴۰۲ و ارائه شاخصهای عملکردی سال ۱۴۰۱ بود؛ دکتر دلفان گزارش جامعی از عملکرد دانشگاه در سال ۱۴۰۱ بر مبنا شاخصهای معاونتهای مختلف دانشگاه ارائه کرد.
اعتبارات و بودجه، سرانه اعتبارات سلامت و مشارکتهای خیرین، سرانه فضای آموزشی، تملک داراییها، نسبتهای سود و زیان، نسبت خود اتکایی، تعداد متخصصان، نسبت پزشک خانواده به جمعت، بحث جوانی جمعیت، مباحث دارو و تجهیزات، ضریب اشغال تخت، نسبت تخت فعال به جمعیت، تعداد مراکز بهداشتی و درمانی، نیروی انسانی، پروژههای عمرانی و تملک داراییها، بیان شاخصهای تحقیقات و فناوری در مقایسه با میانگین شاخصهای کشوری، از بخشهای این گزارش بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان افزود: یک سوم منابع درآمدی دانشگاه صرف نیروهای شرکتی میشود.
دکتر دلفان ادامه داد: اگر بحث تبدیل وضعیت این نیروها صورت گیرد؛ قطعاً این مبلغ بابت هزینههای جاری دانشگاه صرف میشود و بخشی از مشکلات ما در دانشگاه رفع میشود.
نماینده وزیر و دبیر هیأتهای امنا، مجامع و شوراها هم در این نشست تسریع پرداختیها با نگاه مدیریتی و توجه به بحث نیروی متخصص را مهم دانست و گفت: برای پزشکان متخصص باید ایجاد انگیزه کرد و با تسریع پرداختیها در کنار اقدامات انگیزشی و از منظری دیگر با هنر مدیریتی، باید کارها را پیش برد.
گلمکانی، فشارهای غیر منطقی را عاملی دانست که باعث میشود تا اقدامات نامتعادلی صورت گیرد که در نتیجه مشکلاتی را برای برخی دانشگاهها ایجاد میکند.
یحیی ابراهیمی عضو مجمع نمایندگان لرستان هم در این نشست در خصوص سیاستهای تشویقی کمیسیون بهداشت مجلس در خصوص جوانی جمعیت، بحث تعرفهها، نظام ارجاع و مسائل پرسنلی مطالبی را بیان کرد.
وی افزود: با ارائه راهکارهای مناسب باید مشکلات استان رفع شود تا ماندگاری پزشکان متخصص و رضایتمندی از پزشک در لرستان تحقق یابد.
ابراهیمی همچنین خواستار پیگیریهای لازم در خصوص رفع مشکلات حوزه سلامت استان، از جمله خرید تجهیزات تشخیصی، درمانی، تکمیل پروژههای عمرانی و دیگر نیازهای بهداشتی و درمانی و مباحث دارویی در مناطق محروم شد.
بنابراین گزارش، در این نشست ۱۸ پیشنهاد مشترک و ۱۱ پیشنهاد خصوصی دانشگاه با موضوع تسریع در پرداخت کارانه پزشکان و پرستاران، حل مشکل معاینات شغلی کارگران در شهرستانها، مجوز جذب دانشجوی غیر ایرانی، افزایش مبلغ رهن متخصصین ضریب کا، فروش املاک مستهلک و مازاد دانشگاه، مطرح و تصمیمات نهایی نیز اتخاذ شد.