به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات جودو در این دوره از بازیها با حضور ۲۳۶ جودوکار برگزار شد. در حالی که جودوکاران کشورهای حاضر در این مسابقات با تدارک ویژه و حضور در مسابقات مختلف با آمادگی کامل راهی هانگژو شده بودند، تیم ملی ایران با چهار جودوکار و تنها چند روز بعد از پایان تعلیق چهار سال راهی محل برگزاری این دوره از مسابقات شدند.
سه جودوکار در بخش مردان و یک جودوکار در بخش زنان، ترکیب تیم چهار نفره جودو را در این رقابتها را تشکیل دادند. ابوالفضل محمودی دور نخست به جودوکاری از کره شمالی نتیجه را واگذار کرد.
مهدی فتحی پور در وزن ۸۱- کیلوگرم در مبارزه نخست خود «سحن سجس» از عراق را شکست داد و سپس به «آئن گربکف» جودوکار روسی الاصل بحرین باخت و حذف شد. قاسم باغچقی هم در وزن ۹۰- کیلوگرم دور نخست «فارس بداوی» از کشور فلسطین را با ضربه فنی شکست داد و در ادامه نتیجه در مصاف با «حمزه دیدار» از قزاقستان در ثانیه پایانی باخت و از جدول خارج شد.
مریم بربط تنها نماینده جودو ایران در بخش زنان در وزن ۷۰- کیلوگرم بعد از برتری مقابل «مایاکوا» از قزاقستان، در دومین مبارزه نتیجه را به «ماتی یازورا» از ازبکستان واگذار کرد. وی در گروه شانس مجدد مقابل «نیام باتسوری» از مغولستان در حالی که با امتیاز وازاری از حریف جلو بود ضربه فنی و از دور رقابتها کنار رفت.
کسب سه پیروزی و ثبت ۵ شکست حاصل تلاش چهار نماینده ایران در این دوره از بازیها بود. در این دوره جودوکاران کشورمان به لحاظ فنی عملکرد قابل دفاعی داشتند و بازنده محض مقابل رقبای خود نبودند. سایه شوم چهار سال دوری از میادین بین المللی و غیبت در کمپهای بین المللی و از همه مهمتر عدم آشنایی با رقبا تأثیر خود را به خوبی در نتایج هر چهار جودوکار کشورمان به تصویر کشید.
تاتامی هانگژو نشان داد میراسماعیلی کار سختی برای ساختن تیم ملی جودو دارد و جوانانی که در چهار سال تعلیق در مسابقات انتخابی و اردوهای تیم ملی حضور داشت و بعضاً به چند تورنمنت در روسیه اعزام شدند، باید هدف مسئولان جودو باشد. بخصوص آنکه به زودی مسابقات قهرمانی ردههای سنی آسیاست و باید از همین مسابقات برای رسیدن به آیندهای روشن کار را آغاز کرد.