به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالکریم عابدینی در سومین نشست اعضای باشگاه سفرای پارسی گوی که ظهر سه شنبه به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد با اشاره به سوره الرحمن اظهار کرد: خداوند متعال میخواهد انسانها هر آنچه در ذهن دارند با بیان به یکدیگر انتقال دهند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان این موضوع که عمیقترین فرهنگ شایسته بین انسانها تمدن اسلامی است، عنوان کرد: این تمدن را باید با زبان و بیان برای هم تبیین کنیم، گر چه امروز در محضر سفرای کشورهای مختلف هستیم ولی به معنایی هر فرد دل سوخته که دل در گرو عدالت و آزادی دارد سفیر همه انسانها است.
وی افزود: اگر این سوال را داریم که زبان دین چه زبانی است باید گفت که زبان دین پیش از اینکه عربی یا هر زبان دیگری باشد زبان فطرت است، فطرت عدالت را خوب میشناسد و برای آزادی احترام میگذارد و برای کرامت انسانی که خداوند هم میخواهد این کرامت حفظ شود ارزش قائل است.
عابدینی تصریح کرد: ارزش انسانها به کرامت آنها است و خداوند برای این کرامت منشوری قائل شده است که همان قرآن کریم است، انسان دانشجوی جهان هستی است و قرآن کتاب درسی انسان است که انسانهای پاک از آن بهره میبرند.
این مسئول بیان کرد: این کتاب انسانها را برای هر چیزی که آنها را با هم متحد میکند به وحدت ایمانی دعوت مینماید چرا که این یک مبنای الهی است و جز خداوند هر مبنای دیگری که انسانی باشد زوال پذیر است.
وی افزود: اهتمام به امنیت مهم است و قرآن توصیه میکند که امنیت برآید برای همه انسانها فارغ از هر دیدگاهی رعایت شود چرا که این مهم مهمترین رکن تمدن انسانی است و در کنار آن سلامت انسانها نیز باید مورد اهمیت قرار بگیرد، همان طور که در آموزههای اسلام از فروش سلاحهای آسیب رسان منع شده است و ما به این فرهنگ و آموزه افتخار میکنیم.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین در خاتمه یادآور شد: قرآن انسانها را به امیدواری دعوت میکند و تاکید دارد که آینده جهان سراسر امید و محبت است و ما نیز باید در تک تک رفتارهای خود و برنامهها همه را به امید فرا بخوانیم.