به گزارش خبرنگار مهر، قصههای قرآنی، دینی و مذهبی، قصههای کسبوکار و کارآفرینی، قصههای نامداران و اسطورهها و قصههای آزاد از موضوعهای جشنواره هستند و علاقهمندان میتوانند با ارسال آثار خود در این موضوعات در این جشنواره ثبتنام کنند.
قصههای کسبوکار و نامداران از مزیتهای جدی این دوره از جشنواره است و قصهگویان در این دوره میتوانند با استفاده از ظرفیت قصه به روایت زندگی کارآفرینان و یا معرفی مشاغل، صنایع و محصولات ایرانی بپردازند و این موضوع شروعی برای شکلگیری اقتصاد قصهگویی نیز خواهد بود.
شرکتکنندگان در جشنواره میتوانند ضمن انتخاب یکی از اسطورهها و شخصیتهای نامدار از فردوسی تا سردار سلیمانی به بیان قصهای در این موضوع بپردازند که این کار در ارائه الگوهای مناسب به کودکان و نوجوانان بسیار ثمربخش خواهد بود. شعار این دوره از جشنواره «با قصه لبخند بسازیم» است و این به معنای ورود طنز در حوزه قصهگویی نیست؛ بلکه شرکتکنندگان باید بتوانند با حکمتها، ظرایف و همینطور زوایای جدیدی که در قصههایشان ارائه میکنند، لبخندی را بر لب مخاطبان کودک و نوجوان بنشانند.
شرکتکنندگان میتوانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.kanoonfest.ir تا پایان مهر ۱۴۰۲ ضمن نامنویسی به ارسال آثار خود بپردازند. بخش استانی جشنواره در آبان ماه از ۲۷ تا ۲۹ و بخش ملی و بینالمللی تا پایان آذر برگزار خواهد شد.
گفتنی است، در این دوره از جشنواره قصهگویی افزون بر معرفی برگزیدگان استانی، ملی و بینالمللی، یک جایزه بهعنوان جایزه جهانی قصهگویی، یک جایزه بهعنوان قصه برگزیده با موضوع سردار سلیمانی و یک جایزه با موضوع لبخند بهصورت ویژه اهدا خواهد شد.