افشین یگانه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود سازههای فرسوده در بافت شهری، اظهار کرد: با توجه به اینکه استان کرمانشاه یکی از استانهای قدیمی در کشور است دارای بافت فرسوده شهر بسیاری از در مواقع بحرانی و حادثه ساز خطر آفرین خواهند بود.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه بیش از ۲ هزار هکتار بافت فرسوده دارد، افزود: اگرچه در هنگام وقوع حوادثی همچون سیل و زلزله حتی منازل نوساز نیز مورد تهدید هستند اما بافتهای فرسوده به دلیل بافت نامستحکم احتمال ویرانی و خسارات بیشتری خواهند داشت که به همین منظور برای جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی به ویژه در فصل سرد سال و بارشها سیل زا باید به مسئله ایمن سازی آنها توجه شود.
مدیرکل بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل مهمی که در حوزه بافتهای فرسوده در ایام بارشها باید مورد توجه قرار گیرد گود برداری منازلی است که در مجاورت این بافتها قرار دارد چرا که این سازههای دارای بافت فرسوده به دلیل بارشها در طولانی مدت و قدمت بالای مصالح ساختمانی خود استحکام اولیه خود را از دست داده و در هنگام گود برداری مورد تهدید هستند.
یگانه ادامه داد: با وجود فرسایشی که در منازل و بافتهای فرسودهای که به مرور زمان ایجاد شده افرادی که قصد ساخت و ساز به ویژه در فصل بارشها در مجاورت این منازل در بافتها فرسوده دارند در زمان گود برداری مراقب باشند.
وی در پایان تاکید کرد: اگر همشهریان قصد ساخت و ساز در مجاور بافتهای فرسوده را دارند پیش از هر اقدامی تمهیدات لازم را بر اساس نظر مهندس ناظر سنجیده و استحکام سازی برای سازه خود و همچنین عدم آسیب به منازل مجاور را مورد نظر داشته باشند.