تبریز-نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: منشأ اصلی تفرقه جامعه اسلامی دشمنان قسم خورده ای هستند که هرجا بتوانند از شمشیر نفاق برای ضربه زدن به انسان های آزاده استفاده می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار با عوامل برگزاری و جمعی از شرکت کنندگان در همایش ادبی «شمیم وحدت» در تبریز اظهار داشت: بزرگترین مفاهیم بشری را می‌توان در شعر مطرح کرد و این هنر قابلیت بیان تمام مشترکات دینی و فرهنگی بین اقوام و ملت‌ها را دارد و می‌تواند دل‌های سلیم را به هم نزدیک کند.

وی با تاکید بر اینکه شعر وحدت می‌آفریند و شعر وحدت پلی است است که می‌تواند عاشقان نبی مکرم اسلام (ص) و حضرات ائمه معصومین (ع) را از این سو و آن سوی جهان بهم برساند، ادامه داد: بدون شک کسی که قلم، هنر و فکرش در این مسیر متعالی ایفای نقش می‌کند، از عمق دل و ذهن نیز به این مفاهیم اعتقاد عمیق دارد.

امام جمعه تبریز خاطر نشان شد: منشأ اصلی تفرقه دشمنان قسم خورده‌ای هستند که هرجا بتوانند از شمشیر نفاق برای ضربه زدن به انسان‌های آزاده ای استفاده می‌کنند که در مقابل ظلم و فساد بپا خاسته اند و در این بین هنر و ادبیات از عوامل اصلی تغییر دهنده هویت جاهلی به هویت متمدن اسلامی است و شعر در قله این هنرهاست که جوشش و آگاهی را به انسان هدیه می‌کند.

وی تصریح کرد: در این میان شعر وحدت ممتازترین نوع شعر است و حقیقت، خیر و زیبایی سه ویژگی اصلی چنین شعری است به این معنی که شعر وحدت باید برگرفته از معانی حقیقی خیر را در جامعه بگستراند و زیبایی معارف اسلام را به رخ همگان بکشاند و اینها همان مشخصه‌های شعر آئینی است که وحدت را در عرصه ملی و جهان اسلام فارغ از نوع مذهب و قومیت رقم می‌زند.

حجت الاسلام آل هاشم گفت: پرداختن به موضوع فلسطین و جلوگیری از فراموشی این مهم به عنوان مسأله اول جهان اسلام، روشن گری در برابر استکبار و تشکیل نهضت ملی و فراگیر برای ریشه کنی تکفیر از پایه‌ها و اساس شعر وحدت هستند که باید شعرای مؤمن و متعهد در خلق آثار هنری خود به آن توجه داشته باشند.

گفتنی است در این دیدار شاعران برگزیده و پیشکسوت شرکت کننده در همایش ادبی «شمیم وحدت» که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد، علاوه بر شعرخوانی با مضمون و محتوای وحدت بر لزوم تقویت این مؤلفه مهم در بین اهل تشیع و تسنن و مقابله با توطئه‌های دشمنان برای ایجاد نفاق و انشقاق در جامعه اسلامی تاکید کردند.