سنندج_ دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان گفت: بی‌عفتی و بی‌حیایی نشانه‌ای از جاهلیت مدرن در دنیای امروزی است و تنها راه رهایی از جاهلیت مدرن توسل به سیره و سنت پیامبر (ص) است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر حسینی ظهر دوشنبه در مراسم جشن هفته وحدت سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان که با حضور کارکنان این سازمان برگزار شد، جهاد کشاورزی را یکی از ارگان‌های محبوب و خدوم عنوان کرد که با قشر زحمت کش کشاورزان سر و کار دارد.

وی با تشریح مظاهر جاهلیت سنتی و جاهلیت مدرن، تفرقه افکنی بین اقوام و مذاهب را سیاست استعمار پیر دانست و افزود: روش دشمن استعمارگر، به این صورت است که با تکیه بر تفرقه و اختلاف افکنی، حکومت‌ها را زیر سلطه و کنترل خود می‌گیرد.

حسینی با تاکید بر اینکه استعمار می‌خواهد ملت‌ها از جمله مسلمانان در جهل و نادانی بمانند، گفت: دشمن با راه انداختن بحث‌های قومی مذهبی، طیف‌های مختلف را به جان هم می‌اندازد و از این طریق مقاصد خود را در جامعه هدف پیاده می‌کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان یکی از عوامل ایجاد تنفر و خشونت را وجود تبعیض یا حتی احساس تبعیض دانست و افزود: قرار گرفتن زیر بیرق رسول الله (ص) عامل ایجاد وحدت دنیای اسلام است و این قرارگیری با پیروی از سنت‌های پیامبر (ص) انجام خواهد شد.

وی حضور زنان با برهنگی در جامعه را از نشانه‌های جاهلیت سنتی قبل از اسلام عنوان کرد و گفت: امروز نیز همین رفتار در قالب جاهلیت مدرن در جامعه ما در حال تکرار است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با تأکید بر اینکه بی‌عفتی و بی‌حیایی نشانه‌ای دیگر از جاهلیت مدرن در دنیای امروزی است، گفت: مظاهر شعار زن زندگی آزادی در اغتشاشات سال گذشته همگی نشان از جاهلیت مدرن و سمت و سوی انقلاب جنسی داشت.

حسینی افزود: در جاهلیت مدرن امروز دنیای اسلام، عده‌ای عده دیگر را تکفیر می‌کنند، عده‌ای گفتن «یا رسول الله (ص)» را نشانه شرک می‌دانند و عده‌ای عملیات‌های انتحاری و سر بریدن آدم‌ها را نشانه جهاد فی سیبل‌الله می‌دانند که همه اینها مظاهر جاهلیت مدرن هستند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان با اشاره به وجود مظاهر جاهلیت مدرن در رفتار و کردار برخی مدیران، ابراز داشت: در برخی ادارات مشاهده می‌کنیم که میز یک مدیر چندین متر است و اتاق‌های و مجلل و آن‌چنانی دارند. اما در زمان پیامبر گرامی اسلام، ایشان وقتی در مجلسی حاضر می‌شد اگر غریبه‌ای وارد آن مجلس می‌شد نمی‌دانست پیامبر (ص) کدامیک از آنهاست چون همرنگ جماعت بود و رفتار و ظاهری متمایز از دیگر افراد نداشت.

حسینی تصریح کرد: جاهلیت مدرن در افکار، رفتار، منش و کردار افراد جامعه اسلامی رسوخ کرده است و افرادی به خاطر پست و مقام از جایگاه اعتقادی خود دست می‌کشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، تهی شدن مسلمانان از درون و رسوخ مظاهر دنیای غرب در سبک زندگی مسلمانان را از پیامدهای جاهلیت مدرن دانست.

حسینی تنها راه رهایی از جاهلیت مدرن را توسل به سیره و سنت پیامبر (ص) در رفتار و کردار عنوان کرد.