اصفهان – رئیس جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان در آئینی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین تکریم و معارفه رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان ظهر دوشنبه در آئینی با حضور امام جمعه اصفهان معرفی شد.

حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب‌انصاری، معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب عملکرد فعالیت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را تأیید کرده‌اند، اظهار داشت: باید توجه داشت که آرمان گرایی، ابتکار برای جریان انقلابی، مردمی بودن و طراوت بخشیدن به مراسم‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های این شورا است.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین از محوری‌ترین اولویت‌های مدنظر است، اضافه کرد: در این راستا باید جوانان اهل کار و فعالیت به میدان بیایند تا در امور کمک کنند.

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه از جمله باطن زیبای اصفهان حضور بی‌نظیر مردم اصفهان در عرصه‌های مختلف، تشییع ۳۷۰ شهید، جریان علمی و حوزوی اصفهان است، گفت: مسئولان ارشد استان اصفهان باید به کمک بیایند و شاهد بودم که برای مسئولان استان نیز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دغدغه‌ای ویژه است.

گفتنی است در این مراسم حجت‌الاسلام علیرضا ناجی به عنوان رئیس جدید شورا معرفی و از زحمات محمدعلی احمدی قدردانی شد.