رضا عباس پور نادری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: صیادی در کشور مبتنی بر سیاستها و رویکردهای ماهیگیری مسئولانه است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به بهره برداری پایدار و دراز مدت در بخش صیادی، افزود: حفظ منابع آبی و آبزی در راستای حفظ و صیانت از حرفه صیادی قرار دارد.
مدیرکل دفتر صید و صیادی شیلات از ۷۵۰ هزار تن صید در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: این میزان صید از دریای خزر، دریای عمان و دیگر پهنههای آبی توسط ناوگان صیادی صورت گرفته است.
عباسپور نادری با بیان اینکه جنوب کشور قطب تولید و پرورش تن ماهیان است، گفت: ظرفیت وجود ماهیان مهاجر از اقیانوس هند به دریای عمان فرصت مناسبی برای توسعه صیادی فراهم کرده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای خوب ایران در صیادی در پهنه آبی اقیانوس هند، افزود: ایران رتبه اول صید در صید گاهای غرب اقیانوس هند را دارد.
مدیرکل دفتر صید و صیادی شیلات با تاکید بر لزوم تقویت زیرساختی و امکانی پره های صیادی و ناوگان صیادی، بیان کرد: بسترهای لازم برای تقویت و توسعه ناوگان صیادی در کشور فراهم شود.
عباسپور نادری با اشاره به شروع فصل صیادی در خزر، اضافه کرد: بسترهای صیادی در خزر با رعایت اصول برداشت برای ناوگان صیادی فراهم شود.
وی با بیان اینکه خزر با انواع تهدیدات زیست محیطی مواجه است، افزود: ورود انواع پسابها و آلایندههای شهری، خانگی و صنعتی به خزر این پهنه آبی ارزشمند را با چالش روبرو کرده است.
مدیرکل دفتر صید و صیادی شیلات با بیان اینکه خزر زیستگاه ارزشمند ذخایر آبزی است، گفت: حفظ و صیانت از پهنه آبی خزر در راستای حیات بخشی به حرفه صیادی مورد توجه قرار گیرد.
عباسپور نادری از فعالیت بیش از ۱۴۰ هزار صیاد در کشور خبر داد و اضافه کرد: علاوه بر این تعداد اشتغال مستقیم در حوزه صیادی، تعداد بی شماری افراد به صورت وابسته و غیرمستقیم با زنجیره ارزش تولیدات شیلاتی مشغول هستند.