به گزارش خبرگزاری مهر، جشن بزرگ ولادت حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفرصادق (علیهالسلام) در مجموعه تفریحی توچال برگزار شد.
روحاله امداد مدیرعامل مجموعه تفریحی ورزشی توچال ضمن تبریک اعیاد میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفرصادق (ع) گفت: بهترین زمان برای برگزاری مراسم شاد همین اعیاد است و ما کنار هم این عید را جشن گرفتیم، لازم است به نشاط اجتماعی توجه کنیم و متولیان فرهنگی با برنامه ریزی میتوانند برنامه و اقدامات خوبی را همچون برنامه پیاده روی ۱۰ کیلومتری عید غدیر داشته باشند.
وی ادامه داد: گروه سرود نجم الثاقب در شب میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفرصادق (ع) برای مخاطبان اجرا داشتند و مورد استقبال قرار گرفته است و در یکی از اجراها در مدح رسول اکرم (ص) با گویشهای مختلفی سرود را اجرا کردند که حاوی این پیام بود که اقوام مختلف ایران در کنار هم متحد و منسجم هستند.
مدیرعامل مجموعه تفریحی ورزشی توچال با بیان اینکه در طول سال بیش از چهار میلیون مخاطب از خدمات مجموعه توچال استفاده میکنند، عنوان کرد: توچالون طرح فرهنگمحور این مجموعه است که اجرای آزمایشی آن آغاز شده است این طرح بامحوریت مخاطبین توچال است. از افرادی که بهصورت مرتب از خدمات توچال استفاده میکنند قرار است در این طرح در مدیریت مجموعه استفاده و همکاری گرفته شود.
امداد اظهار کرد: بهجهت اینکه توچال در یک موقعیت مکانی ویژه قرار گرفته است شاید چنین تصوری باشد که استفاده از این مکان مخصوص افراد خاصی است درحالی که چنین نیست چراکه بخشی از خدمات ما در این مجموعه برای عموم رایگان است.
مدیرعامل مجموعه توچال اجرای برنامههای شاد را در راستای تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر ایجاد نشاط اجتماعی یک اقدام مهم دانست و افزود: برگزاری برنامههای شاد با ابعاد بزرگتر در مجموعه توچال در دستورکار است؛ جشن بزرگ عید غدیر که طی دو روز برگزار شد در همین راستا بود لذا سعی میکنیم در مناسبتهای مختلف در این زمینه فعالتر و با برنامهتر و فعال باشیم.
در ادامه گروه سرود نجم الثاقب با ترکیبی از اقوام مختلف به معرفی تنوع اقوام ایرانی پرداخت و سرودهایی را به زبان و گویشهای ترکی، لری، کُردی و گیلکی اجرا کردند که مورد استقبال ویژه حضار قرار گرفت.
عباس صادقی، سرپرست این گروه درباره اجراهایی که انجام دادند، گفت: در مجموعه فرهنگی ورزشی توچال سرودهای ایرانی رنگی که به معرفی اقوام ایرانی شامل ترکی، کُردی، لری، گیلکی، مازنی، بلوچی، جنوبی و کُرمانجی و مازندرانی بود، اجرا شد.