علی فرمانی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح ساخت میدان میوه و تره بار برای شهر قزوین اظهار کرد: تصمیمگیری درباره میدان مرکزی میوه و ترهبار تصمیم بزرگی است و شاید تا ۱۰۰ سال آینده مردم شهر قزوین از تصمیمات ما درباره این پروژه متأثر شوند.
وی افزود: اگر تصمیم ما مثبت باشد، مردم سود میبرند و اگر منفی باشد، این میدان میوه و ترهبار مرکزی شاید آینده خوشی برای شهر نداشته باشد.
رئیس شورای شهر قزوین عنوان کرد: با توجه به متنی که سازمان سرمایهگذاری به صورت مکتوب به اعضای شورای شهر ارائه داده، شرعا و عرفا باید به شیوه سرمایهگذاری رأی بدهم.
وی ضمن بازخوانی تهدیدها و فرصتهای هر دو روش اجرای پروژه ادامه داد: یکی از تهدیدها در روش سرمایهگذاری احتمال اختلاف فیمابین شهرداری و سرمایهگذار ذکر شده که امروز در همین شهرداری قزوین شاهد این هستیم که درب فرهنگسرای ناصرآباد با وجود اینکه افتتاح شده، به خاطر اختلاف پیمانکار و شهرداری را قفل زدند و این موضوع منحصر به جذب سرمایهگذاری در طرح میدان میوهوترهبار نیست.
فرمانی ادامه داد: بنابراین چنین اختلافاتی هم در شیوه چندعاملی و سرمایهگذاری هر ۲ مطرح است و به نظر میرسد سازمان سرمایهگذاری شهرداری نتوانست از روش چندعاملی و اجرا از طریق شهرداری دفاع نماید، لذا انتظار داشتیم که برای توجیه روش اجرای چندعاملی یک توضیح مکتوب حرفهای ارائه میشد تا بر مبنای آن تصمیم بگیریم.
وی با بیان اینکه به سازمان سرمایهگذاری یکماه وقت میدهیم که برای اجرای این پروژه سرمایهگذار جذب نماید خاطر نشان کرد: اگر در نهایت عدم پیدا کردن سرمایهگذار قطعی شد، شهرداری باید به ما مکتوب اعلام کند تا در نهایت این طرح با مصوبه شورا به شیوه چندعاملی و با سرمایهگذاری خود شهرداری اجرایی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: تصمیمگیری درباره میدان مرکزی میوهو ترهبار تصمیم بزرگی است و شاید تا ۱۰۰ سال آینده مردم شهر قزوین از تصمیمات ما درباره این پروژه متأثر شوند. یعنی اگر تصمیم ما مثبت باشد، مردم سود میبرند و اگر منفی باشد، این میدان میوهوترهبار مرکزی شاید آینده خوشی برای شهر نداشته باشد.