اصفهان - کارگردان فیلم «خیابان ملک» گفت: این فیلم، تلنگری برای گذر از روزمرگی‌ها است تا بیش از این به نسل پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها توجه کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، احسان سلطانیان شامگاه سه‌شنبه در نشست نقد فیلم سینمایی خیابان ملک، اکران شده در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اظهار داشت: ایده کار از یک اتفاق شکل گرفت مانند همیشه که ایده‌های کارم به صورت ناگهانی و بر اساس جرقه‌ای ایجاد شده در ذهنم ایجاد می‌شد.

وی افزود: روزی وارد خیابان ملک شدم تصور کردم اگر یک پیرمرد تنها در خیابان باشد و نوه‌هایش بخواهند برای او غذا ببرند چه اتفاقی می‌افتد.

تهیه کننده و کارگردان فیلم خیابان ملک گفت: پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها برکت زندگی هستند اما کمترین توجه به آن‌ها صورت می‌گیرد، ما با این فیلم به دنبال این بودیم که جایگاه ویژه آن‌ها را در خانه نشان بدهیم.

وی ادامه داد: ما همیشه درگیر روزمرگی‌ها هستیم و با این فیلم سعی داشتیم که یک تلنگر به خودمان بزنیم.

سلطانیان یادآور شد: من از کودکی سینما را با خیابان چهارباغ و زاینده رود به خاطر دارم، بنابراین به دنبال این بودم که فیلمی با تم نوستالژیک بسازم.

وی بیان کرد: خیابان ملک دومین کار سینمایی و پنجمین فیلم بلند من است. به لحاظ یک فیلمنامه نویس همیشه به دنبال تولید ژانر درام هستم. پایان این نوع فیلم‌ها لزوماً خوش نیست اما برای بچه‌ها باید پایان مقدار شیرین باشد.

تهیه کننده و کارگردان فیلم خیابان ملک تصریح کرد: کار در حوزه کودک برای من یک چالش است، همانطور که در فیلم‌های گذشته موضوعات مرتبط با زنان را تولید کردم. مایل بودم که کار در حوزه کودک را تجربه کنم زیرا کارگردانی در این حوزه آزمایشی جدی است.

سلطانیان اضافه کرد: در ادامه قطعاً فیلم کودک خواهم ساخت و مایل هستم که سال آینده نیز با یک فیلم دیگر در حوزه کودک در جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان حضور داشته باشم.

وی در خصوص تفاوت ساخت فیلم در حوزه کودک و حوزه بزرگسال گفت: فیلمسازی در مجموع کار سختی است، در دوران بچگی عاشق فیلمسازی بودم، الان که در سینما هستم متوجه شدم که کار ساخت فیلم سخت و تولید فیلم کودک بسیار سخت‌تر است.