رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: کشور ما در تحریم است و بر این اساس نباید در مردم توقعاتی ایجاد شود که نتوانیم آن را عملی کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در اجلاس سراسری و گردهمایی انتخاباتی این حزب که با موضوع انتخابات مجلس دوازدهم و با شعار مجلس تحولی و تکاملی صبح امروز (پنج شنبه ۲۰ مهر ماه) برگزار شد، طی سخنانی گفت: طبق اصل ۵۶ قانون اساسی حاکمیت متعلق به خداوند است و پروردگار انسان را بر سرنوشت خویش حاکم قرار داده است.

وی افزود: مردم سالاری دینی روشی است که امام خمینی (ره) به درستی تشخیص داد تا ما در سایه آن بتوانیم کشور را بر پایه آن اداره کنیم.

این نماینده مجلس اذعان داشت: شیوه مردم سالاری دینی الزاماتی دارد. اگر در سال ۵۷ مرحوم بهشتی و یارانشان تشخیص دادند و حزب جمهوری اسلامی را تشکیل دادند و این تشخیص به درستی شکل گرفت، به این دلیل بود که برای اجرای درست حاکمیت چاره‌ای نداریم که حزب داشته باشیم.

میرسلیم اظهار داشت: البته فعالیت‌های جمعیت موتلفه قبل از حزب جمهوری اسلامی و از سال ۴۲ آغاز شد و فعالیت‌های این حزب بعد از پیروزی انقلاب با حزب جمهوری اسلامی ادغام و همراه شد.

این فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: در خرداد ۱۳۶۶ به دلیل اختلاف‌های درونی که از سوی میرحسین موسوی وارد آمد، ناچار شدیم حزب را تعطیل کنیم ولی مجدداً از سال ۷۲ دوره دوم فعالیت حزب موتلفه را شروع کردیم و امسال ۳۰ سال است که از دوران دوم فعالیت‌های حزب می‌گذرد.

میرسلیم در ادامه سخنان خود تاکید کرد: ما و بعضی‌ها دوستانه گفتیم باید انشعابات را شناسایی کنیم و یک فراکسیون تشکیل دهیم و قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد را تشخیص دادیم که باید پیگیری شود. این کار مهمی است که مقابله با فساد صورت بگیرد و امیدوارم بعد از ما این فراکسیون مربوطه در مجلس ادامه پیدا کند.

وی گفت: متأسفانه بین محورهای قوانین تناقض وجود دارد و ما باید قوانینی تدوین کنیم که در محورها باعث تناقض نشود.

میرسلیم با اشاره به وجود تحریم‌ها در کشور اذعان داشت: وظیفه مهم مجلس وضع قوانین و نیز وظیفه نظارتی است که باید به خوبی پیگیری شود و اینکه در کشور دچار تحریم هستیم، باید موجب کاهش توقعات در مردم شود، لذا نباید در مردم توقعاتی ایجاد شود که بعد نتوانیم آن را عملی کنیم زیرا ما دارای کسری بودجه هستیم و کلی مشکل دیگر داریم.

وی افزود: توقع آفرینی یکی از برنامه‌هایی است که دشمن در کشور ما دنبال می‌کند. ما باید از قابلیت‌های همه افراد آگاهی داشته باشیم تا بتوانیم از قابلیت‌های مختلف آنها استفاده کنیم و این یکی از مسئولیت‌های حزب است.

وی ادامه داد: کسانی که می‌خواهند وارد انتخابات شوند، خود را آماده کنند و اشراف داشته باشند و باید اصول را بشناسند.

میرسلیم در ادامه گفت: ناگزیر به شکل گیری حزب در کشور هستیم. بنده این را برای انتخابات از خود نمی گویم و این گفته به دلیل نزدیکی به انتخابات و فرصت طلبانه نیست بلکه این امر یک تجربه ۶۰ ساله است. مرحوم بهشتی می‌دانست این نظام قوام نمی یابد، مگر با داشتن حزب.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه نزدیک انتخابات مجلس دوازدهم هستیم، گفت: در حزب با اتکا به اصول اسلام که جزو بدیهیات است و نیز قانون اساسی که البته در اساسنامه حزب آمده است، اقدام می‌کنیم. اساساً در جمهوری اسلامی منهای اسلام و قرآن و قانون اساسی مفهومی وجود ندارد. ضمن آنکه باید با اتکا به رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست کلی که ایشان ابلاغ فرمودند، محورهایی را در هر دوره در حزب موتلفه مشخص کنیم‌.

وی بیان کرد: همان طور که امام خمینی (ره) فرمودند مجلس در رأس امور است و مؤثر بودن حزب و انجام وظیفه آن باید خودش را در مجلس و دولت نشان دهد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: باید تحلیل و آگاهی از شرایط کشور داشته باشیم. باید در مواقع حساس مردم را با موضع گیری های مهم راهنمایی کنیم که البته کار سختی است و ساده نیست. باید بیان کنیم مجلس که عصاره ملت است، چه وظایفی دارد؟

میرسلیم تاکید کرد: در واقع مجلس محور اقتدار و اتحاد نظام است، چون از سراسر کشور نماینده در آن وجود دارد و در مجلس کارهای مهمی صورت می‌گیرد. نمایندگان در مجلس باید ناصح و تکمیل کننده یکدیگر باشند.