به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جلیلینژاد چهارشنبه شب در این همایش اظهار کرد: به واسطه رشد علم و تکنولوژی و به تبع آن فناوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد فضای سایبری و نفوذ هرچه بیشتر آن در جوامع و ملتها مسائل مربوطه به این حوزه روز به روز اهمیت بیشتری پیدا میکند.
وی افزود: مقابله با تهدیدات سایبری برابر محافظت از هویت مادی و معنوی اطلاعات در حوزههای اقتصادی، سیاسی و نظامی است که در چهارچوب مرزهای فیزیکی نمیگنجد.
جلیلی نژاد بابیان اینکه شناخت محیط سایبری و حوزه آسیب پذیری هر استان اولین نکته از پدافند سایبری است اضافه کرد: پس از شناخت، پژوهش، طراحی و برنامه ریزی برای هر حوزه قدم بعدی در مقابله با نفوذهای سایبری در دستگاهها میباشد.
مدیر کل ارتباطات آذربایجان غربی تصریح کرد: فضای سایبری بشدت مبتنی بر علم و فناوری دانش بنیان است که حتماً باید از طریق پژوهش و آموزش به آخرین دانش این حوزه مسلح باشیم.
مدیر کارگروه امنیت سایبری استان عنوان کرد: برای صیانت از دادهها و اطلاعات باید به میزان حساسیتی که آن اطلاعات فراهم میکند به آن پرداخت کرد و تلاش امنیتی انجام داد.
وی افزود: بیشترین عوامل مؤثر و تأثیر گذار در تهدیدات سایبری عدم دانش و آگاهی کاربران و فقدان تجهیزات و زیرساخت بومی میباشد که سعی داریم در استان با برگزاری چنین گردهم آییها موانع را برطرف کنیم.
این همایش با سخنرانی خالقی دخت معاونت امنیت فضای تولید وتبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران به صورت ویدئو کنفرانس ادامه یافت و با برگزاری چند کارگاه متنوع آموزشی به کارخود پایان داد.