کرمانشاه- امام جمعه سنقر و کلیایی با تبریک پیروزی عملیات غرور آفرین «طوفان الاقصی» گفت: این عملیات پیروزی بخش، تحقق وعده‌های خداوند برای پیروزی حق بر باطل است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا اکبری در خطبه‌های نماز جمعه سنقر و کلیایی اظهار کرد: پیروزی در عملیات «طوفان الاقصی» تحقق وعده‌های خداوند برای پیروزی حق بر باطل است.

وی ادامه داد: به راحتی از مقایسه آمار کشته‌ها در جنگ در سرزمین‌های اشغالی که آمار شهدای زن و کودک در بین فلسطینیان بالاست و در طرف دیگر می‌بینیم هر کسی داخل میدان جنگ بوده کشته شده است، می‌شود به وحشیانه بودن جنایات اسرائیلی‌ها پی برد.

امام جمعه سنقر و کلیایی تصریح کرد: حمایت صریح و شفاف مقام معظم رهبری از جوانان و مردم مظلوم فلسطین تردیدها را برای حمایت از مردم این منطقه از بین برد.

وی افزود: همانطور که مستحضرید در منویات امامین انقلاب به صراحت به نابودی رژیم جعلی اشغالگر قدس تاکید شده است و امروز جوانان مقاومت در منطقه این مهم را محقق می‌کنند.

حجت الاسلام اکبری خاطرنشان کرد: امروز مردم مظلوم فلسطین از هر زمان دیگری بیشتر به حمایت و وحدت مسلمانان نیاز دارند و مردم ایران نیز به مانند سایر مسلمانان آمادگی این را دارند تا در صورت اذن ولی امر مسلمین به میدان جنگ با رژیم جعلی بپیوندند.