به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، این نشست روز سهشنبه با حضور محسن حقیقی مقدم مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، برزو قنبری عدیون مدیر پشتیبانی ساخت و تأمین کالا شرکت ملی نفت ایران، مهدی وکیلی مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، حمید نجفی رئیس امور تخصصی بازرگانی شرکت ملی گاز ایران و نماینده رئیس کل امور کسب و کار و ساخت داخل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در محل سالن جلسات ساختمان ۳۹ شرکت ملی نفت ایران برگزار شد.
مدیر مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت هیأتهای عالی فتی تخصصی را بسیار راهبردی دانست و با تاکید بر نقش خبرگان در افزایش کیفیت مدیریتها در صنعت نفت گفت: باید در انتخاب خبرگان دقتهای بسیار بالایی وجود داشته باشد و سوابق علمی، شناختهای مدیریتی و تجربههای کاری مد نظر قرار گیرد.
محسن حقیقی مقدم با اشاره به ابلاغیه مقام عالی وزارت و نقش راهبردی خبرگان در صنعت نفت گفت: خبرگان هر ساله توسط هیأتهای عالی فنی_تخصصی پایش و ارزیابی میشوند چرا که نشاط علمی، فنی- تخصصی و تجربی در خبرگان برای ما در اولویت است.
وی در این نشست ضمن تاکید بر نقش خبرگان در توسعه مدیریت و ارتقای کیفی فعالیتها در صنعت نفت گفت: خبرگان فنی-تخصصی، آینده صنعت نفت را دگرگون خواهند کرد و نباید از سطوح مختلف خبرگانی چشم پوشی کرد.
حقیقی مقدم افزود: بازنشستگان، شاغلان و متخصصان بیرون از صنعت نفت به عنوان سه قشر مختلف هر یک ظرفیتهای عظیمی برای باشگاه خبرگان هستند و میتوانند پیشران صنعت نفت کشور باشند.
این نشستها بر اساس ابلاغیه وزیر محترم نفت و مصوبه شورای سیاستگذاری توسعه مدیریت صنعت نفت در ارتباط با تعیین خبرگان فنی-تخصصی برگزار میگردد.
لازم به ذکراست هیئت عالی فنی-تخصصی هیئتی است که در هر گروه شغلی، وظیفه تعیین حرفههای هدف آن گروه شغلی، سطوح مدیریتی هر حرفه و همچنین تصویب دستورالعملها و شیوهنامهها و تأیید صلاحیت خبرگان فنی-تخصصی آن گروه شغلی را بر عهده دارند. این هیئت متشکل بالاترین مقام فنی تخصصی گروه شغلی به عنوان رئیس هیئت و دو نفر خبره از درون صنعت نفت به پیشنهاد ایشان (که یک نفر از بازنشستگان صنعت نفت میباشد) و نماینده مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت به عنوان دبیر هیئت، یک نفر خبره خارج از صنعت نفت با پیشنهاد مرکز میباشد.
همچنین، خبرگان فنی-تخصصی، جمعی از متخصصان داخلی، بازنشسته و خارج از صنعت نفت در هر گروه شغلی، به پیشنهاد مرکز توسعه مدیریت و تأیید هیئتهای عالی فنی-تخصصی، که همکاری آنها با مرکز شامل مشارکت در تهیه دستورالعملها و شیوهنامهها، انجام ارزیابیهای فنی و اجرای برنامههای آموزشی و توسعهای میباشد.