به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد خلیلی روز سه شنبه گفت: وزارت راه و شهرسازی علاوه بر مأموریتهای خود در حوزه مسکن و شهرسازی به دنبال توسعه زیرساختهای حمل و نقل و بالا بردن ایمنی و کیفیت ترابری کشور است. از طرفی وجود شبکههای ارتباط جادهای نقش بسیار مهم و بنیادی در تحولات اجتماعی، اقتصادی و توسعه کشور دارد.
وی با بیان اینکه تعریض و چهار بانده کردن محورهای استان، ضروری بوده و نیاز به اعتبار قابل توجهی دارد، افزود: فراهم کردن شرایط لازم برای جابهجایی سریع، ایمن، روان، ارزان، مطمئن و پاسخگویی به تقاضای حمل و نقل وظیفهای خطیر و اساسی برای تأمین حقوق اجتماعی و حرمت گذاشتن به انسانها و گسترش عدالت اجتماعی تلقی میشود.
این مسئول، به میزان طول شبکه راههای استان زنجان اشاره و ابراز کرد: این استان دارای بیش از ۵۶۰۰ کیلومتر راه بوده که شامل ۲۰۰ کیلومتر آزادراه ،۱۳۰ کیلومتر بزرگراه ،۳۵۰ کیلومتر راه اصلی ،۷۵۰ کیلومتر راه فرعی و بیش از ۴۲۰۰ کیلومتر طول راه روستایی است.
سرپرست معاونت مهندسی و ساخت ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان، ادامه داد: حجم بالای ترانزیت کالا و مسافر از محورهای مواصلاتی استان و نیز افزایش حوادث جادهای، نگاه ویژهای را برای ارتقای محورهای آن از سوی مسئولان امر میطلبد.
خلیلی یادآور شد: ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان به عنوان مجری پروژههای تفویضی شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور هفت پروژه راه اصلی در سطح استان در دست اقدام دارد.
وی تصریح کرد: بیش از ۵۴۰ کیلومتر مجموع طول راه است که به دلیل افزایش حجم ترافیک، نیاز به چهاربانده شدن دارد که طی سالهای اخیر، با برنامهریزی و متناسب با اعتبارات تخصیص یافته، ۱۶۰ کیلومتر از این مقدار با مشخصات راه اصلی احداث شده و عملیات اجرایی شامل تعریض، بهسازی و چهار بانده کردن این محورها تداوم دارد.
این مسئول خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است امسال نزدیک به ۲۰ کیلومتر که شامل حدود ۱۰ کیلومتر از قطعه دو محور سلطانیه - قیدار و ۱۰ کیلومتر نیز از قطعه یک زنجان – سلطانیه - ابهر در صورت فراهم بودن شرایط جوی به مرحله آسفالتریزی و بهرهبرداری برسد.