به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، طی دو ساعت گذشته، بر اثر بمباران شدید و بیامان شمال، مرکز و جنوب نوار غزه تاکنون ۲۲ فلسطینی دیگر شهید شدهاند.
در همین ارتباط طی دو ساعت گذشته بر اثر بمباران منزل خانواده خضر در خیابان بلبیسی در رفح ۵ نفر از جمله ۴ کودک شهید شدند.
همچنین وزارت کشور فلسطین خبر داد که ۱۰ شهید از دو خانواده العجرمی در شمال نوار غزه و ابو شعیب در دیر البلح به بیمارستان منتقل شده است.
علاوه بر این، به دنبال بمباران منزل خانواده نوفل در اردوگاه النصیرات ۷ فلسطینی شهید شدند.
گفته شده است که انتقال شهدا به بیمارستان به شکل مستمر ادامه دارد و متوقف نشده است.
ظهر دیروز نیز، نیروهای امداد و نجات اجساد ۱۲ شهید دیگر را در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه از زیر آوار بیرون کشیدند.
روز گذشته همچنین «رجب طیب اردوغان»، رییس جمهور ترکیه گفت: اسرائیل به جای دست کشیدن از اشتباهات در غزه، کشورهای منطقه را تحریک میکند.
وی افزود: باید منطقه را از جنونی که کشورهای غربی و رسانهها حامی آن هستند، نجات داد.
اردوغان گفت: ما مجدداً از اسرائیل میخواهیم که حملات خود به غزه که به مرز پاکسازی نژادی رسیده است را متوقف کند.
وی بیان کرد: از جامعه جهانی میخواهم که در راستای برقراری آتش بس انسانی در غزه تلاش کند.
رییس جمهور ترکیه گفت: از اسرائیل میخواهم که حملات خود را که به سطح کشتار جمعی افزایش یافته است، متوقف کند.
با شروع ساعات ابتدایی صبح روز یکشنبه هفتم اکتبر، تیتر نخست بسیاری از رسانههای منطقهای و بینالمللی حمله موشکی و نفوذ گسترده شاخه نظامی حماس به عمق سرزمینهای اشغالی بود. به گزارش «تایمز اسرائیل» تا روز چهارشنبه ۱۸ اکتبر، تعداد کشتههای رژیم صهیونیستی از رقم ۱۴۰۰ نفر عبور کرد و قریب به ۲۰۰ نفر از شهرکنشینها و نظامیان صهیونیستی توسط نیروهای مقاومت اسیر و به باریکه غزه انتقال داده شدند.
در واکنش به حمله پیشدستانه مقاومت ارتش رژیم اقدام به بمباران گسترده نوار غزه کرد که تاکنون و پس از دوازده روز ۳۳۰۰ فلسطینی به شهادت رسیدند. دامنه درگیری میان طرفین به قدری گسترده و عمیق است که بسیاری از کارشناسان وعده «نبرد طولانی» را در سرزمینهای اشغالی میدهند. با این حال به نظر میرسد این جنگ تاریخی نه تنها بر روی تحولات داخلی فلسطین اشغالی و حوزه شامات تأثیر گذاشته؛ بلکه موجب عقب افتادن عادی سازی روابط میان ریاض- تلآویو خواهد شد.
با آغاز حملات ترکیبی جنبش حماس به مناطق پیرامونی نوار غزه در عمق ۱۵ مایلی، افسانه قدرت برتر نظامی- اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در سراسر منطقه فرو ریخت. این عملیات بیسابقه در حالی از سوی مقاومت اسلامی در نوار غزه هدایت شد که پیش از این هشداری از سوی واشنگتن- تلآویو برای مقابله با حملات فلسطینیها پیشبینی نشده بود. علاوه بر این حمله موشکی حماس با ۳ هزار موشک موجب فلج شدن سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی شدند و اهدافی را در سدیروت و تلآویو مورد حمله قرار دادند.
انتشار تصاویر خانههای تخریب شده و ماشین آتش گرفته در قلب سرزمینهای اشغالی این سوال را برای افکار عمومی جهان عرب ایجاد خواهد کرد که اگر تلآویو توان مقابله با گروه کوچکی همچون حماس را ندارد آیا میتواند در برابر ایران و شبکه مقاومت ایستادگی کند؟ بعد از عملیات طوفان الاقصی ضعف امنیتی رژیم صهیونیستی مشخص شد و بعید است کشورهای حاشیه خلیج فارس همچنان بر روی «اسب بازنده» شرطبندی کنند.