به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی نعمت بخش بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: دانشگاههای اصفهان و مشهد به صورت یک سال در میان میزبان برگزاری کنگره اینترنت اشیا بودند که فناوری آن در سال ۸۵ مطرح و پس از آن محققان و صنایع به دنبال تبدیل آن به تکنولوژی حرکت کردند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته این تکنولوژی با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار مورد استقبال صنایع و جامعه قرار گرفت، افزود: در راستای این تکنولوژی دانشگاه اصفهان و مشهد در سال ۹۶ این کنفرانس را راه اندازی کردند.
دبیر هفتمین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیا و کاربردها خاطرنشان کرد: از ۱۸۵ مقاله ارسالی، ۳۶ مقاله پذیرش شد و ۳۰ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه شد که با توجه به اینکه یک کنفرانس تخصصی است ارسال این تعداد مقاله نشان از استقبال خوب از موضوع اینترنت اشیا است.
وی اضافه کرد: این مقالات توسط سه گروه داور از ۷۵ داور سطح کشور مورد ارزیابی قرار گرفت.
نعمت بخش از حضور ایتالیا و مالزی در این دوره از کنفرانس خبر داد و اضافه کرد: بین ۱۰ تا ۷۰ میلیارد اشیا دارای حس گرهای ارزان قیمت هستند.
وی به حضور ۳ سخنران کلیدی در طول برگزاری کنفرانس اشاره و اضافه کرد: مقالات از کشورهای آسیایی و اروپایی ارسال شده و ۸ کارگاه تخصصی برگزار میشود.
نعمت بخش با بیان اینکه میتوان چالشهای پیش روی اینترنت اشیا را از طریق هوش مصنوعی رفع کرد، بیان داشت: اینترنت اشیا همان هوش مصنوعی علمی نیست که فردا منجر به تولید محصول شود و رسیدن به فناوری به صورت تدریجی انجام میگیرد.
وی کاربرد اینترنت اشیا را در صنعت و تولید لوازم خانگی و مدیریت زمان، مدیریت انرژی و مدیریت مصرف میداند.