به گزارش خبرنگار مهر، مجید علی نازی سه شنبه شب در جمع خبرنگاران در عسلویه اظهار داشت: این طرح پس از اتمام مطالعات و طی فرایندهای موردنیاز به منظور کنترل و پایش حرکت تمام شناورها در آبهای تحت نظارت جمهوری اسلامی و همچنین آبهایی که جمهوری اسلامی قصد اجرا خدمات امداد و نجات دریایی دارد اجرایی میشود.
وی بیان کرد: در این طرح سعی میشود تا نظارتها به صورت الکترونیکی، یکپارچه و مستمر انجام شود.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: برای این کار نیاز است تا با استفاده از تجهیزات وی.تی. اس (ایستگاههای کنترل ترافیک ساحلی)، ای. آی. اس ساحلی، ای. آی. اس ماهوارهای و سایر سیستمهای موقعیت یاب و ارتباطاتی و یکپارچه سازی به سیستم یکپارچه یا مانیتورینگ تبدیل شود.
علی نازی ادامه داد: مهمترین مزیت کنترل پایش الکترونیکی آبهای تحت نظارت جمهوری اسلامی پاسخگویی سریع و مؤثر به شرایط اضطرارهای دریایی است.
وی گفت: با اجرا این سیستم در صورت وقوع اضطرار برای یک شناور، شناورها و امکانات اطراف موقعیت حادثه رصد و نسبت به اعزام هر چه سریع آنها اقدام میشود.
علی نازی افزود: همچنین در صورت بروز لکههای نفتی، با طرح کنترل پایش الکترونیکی آبهای تحت نظارت لکه نفتی ردیابی و نسبت به آغاز عملیات پاک سازی اقدام میشود.
وی بیان کرد: با اجرا طرح کنترل پایش الکترونیکی آبهای تحت نظارت جمهوری اسلامی در صورت وقوع مفقودی در دریا میتوان با شبیه سازی به موقعیت فرد مفقود پس از گذشت یک بازه زمانی مشخص پی برد و عملیات جست و جو را با دقت و سرعت بیشتری بیشتری اجرا کرد.
علی نازی عنوان کرد: در این طرح همچنین نوع تجهیزات موردنیاز بنادر و محل جانمایی آنها به صورت دقیق مشخص میشود.