اهواز- معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: امروزه مساله صنایع فرهنگی یک مساله جدی است؛ این اداره با این هدف از این کار حمایت می‌کند تا در انتها به یک محصول برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احسان فردآقایی عصر امروز جمعه در مراسم دومین رویداد ملی سبک زندگی که در دارالقرآن تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: همه دغدغه ما این است که مجموعه‌های فرهنگی به هم متصل شوند؛ در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که غربی‌ها چه به صورت سازمان یافته یا فردی به دنبال قالب کردن مدل زیست خود به دیگران هستند، به طور مثال بلاگرها قصد دارند تا سبک زندگی خودشان را با به اشتراک گذاشتن روزمرگی‌هایشان به ما آموزش دهند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان افزود: دنیای آینده ما دنیایی است که لاجرم باید به مساله سبک زندگی نگاه کنیم، ما سبک زندگی غنی ایرانی - اسلامی داریم که در مواقع خوب به نظر مردم رسانده نشده است.

وی گفت: در تلاش هستیم تا با همکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، حوزه هنری استان و مؤسسه سبک زندگی، مقداری مفاهیم را بازآفرینی کنیم تا بازخوانی مفهومی در سبک زندگی ایجاد شود که در نتیجه آن مجموعه‌هایی که واقعاً کار می‌کنند، پیدا شوند.

حجت الاسلام فردآقایی بیان کرد: مسیری را آغاز کرده‌ایم که اکنون در سال دوم آن قرار داریم، در یک سال گذشته زحمت‌های بسیاری توسط اشخاص در این راستا کشیده شده و مجموعه‌های خوبی از سطح کشور پیدا شده‌اند که در زمینه‌هایی مثل سوغات شهرستان‌ها یا موضوعات کالای فرهنگی کار می‌کنند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان عنوان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی مرکز این مساله را که دبیرخانه در خوزستان باشد، به رسمیت شناخته است؛ پس از به رسمیت شناختن آن، این اولین نشستی است که با این سبک در خوزستان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین حجت الاسلام عباسی اصل از ۲ هفته آینده تا پایان سال به ۱۰ استان کشور سفر خواهند داشت که اداره تبلیغات خوزستان در حال فراهم کردن بستر آن است زیرا همه مجموعه‌ها باید در یک هاب جمع شوند؛ یکی از مواردی که در این راستا دنبال می‌کنیم ابتدا شناسایی مجموعه‌ها و سپس اتصال آنها به یکدیگر است، بعد از آن سوئیچ می‌شوند تا هر مجموعه یک کار را انجام بدهد که در نتیجه بتوانیم اتفاقات خوبی را در این زمینه رقم بزنیم.

حجت الاسلام فرد آقایی گفت: امروزه مساله صنایع فرهنگی یک مساله جدی است؛ اداره تبلیغات اسلامی خوزستان با این هدف از این کار حمایت می‌کند تا در انتها به یک محصول برسد. ما در کلیات نمی‌خواهیم با مردم حرف بزنیم یا برای آنها موعظه کنیم که سبک زندگی خودشان را درست کنند بلکه باید به آنها محصول بدهیم تا به صورت خودکار در کانال سبک زندگی اسلامی ما قرار گیرد؛ لذا اینکه بدانیم چه کاری انجام می‌دهیم، مهم است.

وی افزود: ما به دنبال شناسایی مجموعه‌ها هستیم تا آنها را به یکدیگر متصل کنیم یا اینکه یک طرح اقدام مشترک با هم تعریف کرده و بگوییم می‌خواهیم در یک تاریخ مشخص عملیات مشترک با هم داشته باشیم، یا همان نقش سوئیچ باشد که هر شخص در زمینه خودش در یک بازه زمانی، یک محصول، کالا و یا خدمات مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی را ارائه دهد که در نهایت ما شاهد رشد این مساله در سطح کشور باشیم.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: ما در یک تقابل جدی بین سبک زندگی غربی و سبک زندگی ایرانی اسلامی هستیم، نزاع ما یک نزاع بسیار جدی است زیرا مدل زیست خانواده‌های ایرانی جلوی چشم خودمان در حال تغییر است، در واقع همه به نوعی با این مدل سبک زندگی غربی مبتلا شده‌ایم؛ لذا هرچه زودتر بتوانیم محصولات خود و این سبک زندگی را ارائه کرده و در اختیار مردم قرار دهیم، زودتر می‌توانیم یک عرف متعالی را به کرسی بنشانیم در غیر این صورت مشخص نیست یک دهه آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر؛ ارائه رسته‌های سبک زندگی توسط «حسین عباسی اصل» دبیر رویداد ملی زندگی، نقش پذیری در فضای مجازی توسط حجت الاسلام موسوی مدیر مرکز شتاب دهنده صنایع فرهنگی و چرخه ایده تا مصرف توسط «نفیسه نوری» کارگاه‌هایی بود که در این رویداد برگزار شد.