زنجان-رییس شورای اسلامی شهر ماه‌نشان گفت: طبق آمار ۷۰ درصد مدارس شهرستان ماه‌نشان فرسوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر عابدینی شامگاه یکشنبه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه مناطق کم‌برخوردار و محروم استان زنجان از جمله ماه‌نشان با مشکلات و دغدغه‌هایی به ویژه در عرصه آموزش مواجه هستند، اظهار کرد: یکی از این مشکلات مربوط به بالا بودن عمر مدارس این مناطق است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ درصد مدارس ماه‌نشان که احداث این مدارس به دهه شصت بازمی‌گردد، فرسوده بوده و هم‌اکنون اغلب آن‌ها در حال تخریب است، افزود: علاوه بر این به دلیل کمبود سرانه مدارس، شاهد تردد ماشین‌آلات فرسوده این دستگاه‌ها در ماه‌نشان هستیم که این خود می‌تواند حوادث زیاد و جبران‌ناپذیری را رقم بزند.

این عضو شورای اسلامی شهرستان ماه‌نشان با یادآوری اینکه استفاده از مدیران کم‌تجربه در مدارس این شهرستان به یک امر بدیهی و دغدغه‌ای لاینحل تبدیل شده است، تصریح کرد: متاسفانه اکثر مدیران که به مناطق محرومی چون ماه‌نشان اعزام می‌شوند، دوره آموزشی خود را پشت سر نگذاشته‌اند و بیش از همه در اندیشه کسب تجربه پای به این عرصه گذاشته‌اند.

عابدینی در ادامه از کمبود نیروهای خدماتی به عنوان یکی دیگر از دغدغه‌های حوزه آموزش در ماه‌نشان یاد کرد و یادآور شد: باوجود قول‌های مساعدی که برای جذب این نیروها داده شده، هنوز اقدامی در این راستا صورت نگرفته و بی‌تردید این مشکل در سطح آموزش و پرورش شهرستان‌ها و استان بسیار چشم‌گیر است.

وی پرداخت نشدن پاداش بازنشستگی فرهنگیان بعد از وقفه چهارده ماهه را یکی دیگر از دغدغه‌های حوزه آموزش و پروش عنوان و خاطرنشان کرد: این موضوع گریبان‌گیر بازنشستگان فرهنگی شده است، در حالی که انتظار می‌رود با توجه به اینکه در طول سی سال خدمت فرهنگیان، شاهد کسر مبالغی از حقوق این قشر برای امر بازنشستگی بودیم، امروز چنین مشکلاتی بروز پیدا نکند.

رییس شورای اسلامی استان زنجان همچنین خواستار رسیدگی به موضوع رتبه‌بندی فرهنگیان به عنوان درخواست این قشر شد و عنوان کرد: متاسفانه در در دستگاه‌های اداری ماه‌نشان شاهد حضور افرادی که دارای انگیزه باشند، نیستیم.

وی وجود شفافیت جذب نیروها را یک ضرورت انکارناپذیر دانست و تاکید کرد: امروز جذب معلم بومی به یک دغدغه تبدیل شده است، این در حالی است که معتقدیم نیروهای بومی به مراتب بهتر از نیروهای غیربومی برای این مناطق مفید فایده خواهند بود و چه بسا افراد غیربومی فقط با انگیزه کسب رزومه در این مناطق حضور یافته و بحث کیفیت آموزشی را در اولویت‌های بعدی قرار می‌دهند.