به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام هاشم حسینی المدنی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه استان در استان زنجان اظهار کرد: در جمعیت هلال احمر گروههای مختلفی سازماندهی شدند که هر کدام با وظایفی که بر عهده دارند، طرحهای این جمعیت را به اجرا در میآوردند.
وی با اشاره به اینکه یکی از این طرحها «سحر» (سفیران حمایت روانی و اجتماعی) است، ابراز کرد: در مواقعی که حادثهای نداریم این تیمها در خصوص پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در محلات کم برخوردار حضور داشته و به صورت رایگان آموزش میدهند.
رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تعداد گروههای سحر از ۴۵ تیم در سال گذشته به ۴۵۰ گروه در امسال افزایش یافته است، یادآور شد: اعضای هر کدام از گروهها چهار نفر شامل فرمانده و سه سرگروه در قالب مسئول روانشناسی، دوستدار فضای کودک، مدیریت روانشناسی فضای مجازی در حوادث و بلایا فعالیت داشته و به آسیبدیدگان خدمات میدهند.
وی سازمان جوانان را درگاه ورودی هلال احمر خواند و گفت: اعضا از این طریق وارد مجموعه شده، آموزش میبینند و در گروههای مختلف با هدف ارائه خدمات به همنوعان سازماندهی میشوند و در این سازمان وظیفه جذب، سازماندهی، توانمندسازی و بکارگیری و مشارکت اعضا در فعالیتهای مختلف را بر عهده داریم.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به اینکه در یک سال اخیر بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر به عضویت سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر کشور پیوستند، عنوان کرد: با این رقم در زمان حاضر بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار جوان زیر ۳۵ سال عضو این سازمان هستند.
وی با اشاره به اینکه رنج سنی عضویت در سازمان جوانان هلال احمر چهار تا ۳۵ سال است، خاطرنشان کرد: دانشآموزان، دانشجویان و طلاب در کانونهای دانشآموزی، دانشجویی و طلاب سازماندهی میشوند و اموزشهای لازم در خصوص شرح وظایف خود را دریافت میکنند.
رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در مورد نحوه فعالیت کودکان ابراز کرد: کودکان در کانون غنچهها سازماندهی میشوند و نوعدوستی، خدمات بشردوستانه، نحوه تماس با امداد و پناه گیری را آموزش میبینند.
وی فعالیت فعالیت ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار عضو داوطلب نسبت به جمعیت کشور را بینظیر دانست و افزود: در این خصوص رتبه اول عضو داوطلب دنیا را داریم و هلال احمر یکی از پنج جمعیت برتر دنیاست.
رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در گذشته به کانون طلاب به صورت جدی توجه نشده بود، تصریح کرد: برای نخستین بار توانستیم با برپایی گردهمایی در مشهد مقدس این کانونها را سازماندهی کنیم و بخش قابل توجهی از امدادرسانی در سیل اخیر آستارا توسط طلاب انجام شد.
حجت الاسلام حسینی المدنی با تاکید بر اینکه تغییرات اقلیمی از آسیبهای جدی و معضل آینده جهان خواهد بود، اظهار کرد: از تعهد کاشت یک میلیارد اصله نهال منابع طبیعی در کشور در مدت چهار سال، سال گذشته هلال احمر با کمک اعضای جوانان ۱۰۰ هزار نهال را در کمتر از ۱۹ دقیقه غرس کرد.
وی به تیم دادرس دانش آموزی و دانشجویی اشاره کرد و گفت: پس از پنج سال، مسابقات این طرح ملی برگزار شد و در دادرس پیشرفته اعضای جوانان در کمتر از ۱۵ دقیقه اقدام به برپایی کمپ اسکان اضطراری میکنند.
رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: اعضای تیمهای دادرس توانایی پناهگیری ایمن، خروج اضطراری، ارزیابی مصدوم، احیای قلبی و ریوی و اسکان اضطراری را فرا میگیرند.