مسجدسلیمان- عملیات اجرایی مخازن آب شرب و اصلاح شبکه آبی در شهرستان مسجدسلیمان با حضور استاندار خوزستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز پنجشنبه عملیات اجرایی مخازن آب شرب مسجدسلیمان با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان و اصلاح شبکه آب این شهرستان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان با حضور علی اکبر حسینی محراب آغاز شد.

استاندار خوزستان در جریان سفر امروز خود به مسجدسلیمان با حضور در گلزار شهدای بخش گلگیر این شهرستان به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

شرکت در جلسه بررسی مشکلات بخش گلگیر مسجدسلیمان و بازدیدهای مختلف از مراکز و طرح‌هایی همچون مجتمع در حال ساخت آب‌درمانی گلگیر، کارخانه سیمان کارون، نمایشگاه صنایع دستی و مسجد ولی عصر (عج) کلگه از جمله برنامه‌های سفر استاندار خوزستان به شهرستان مسجدسلیمان بود.