به گزارش خبرنگار مهر، مهری سادات موسوی بعد از ظهر شنبه در بازدید از یکی از مراکز مثبت زندگی و خانه امن در اردبیل اظهار کرد: مسئولین مراکز مثبت زندگی باید نسبت به ایجاد تعامل بیشتر با مردم اهتمام بورزند تا جایی که در نتیجه آگاهسازیهای جامع و فراگیر، مردم فعالیتهای مراکز مثبت زندگی را بشناسند.
وی با بیان اینکه باید با تعامل به مردم اطلاع داد در صورت بروز مشکل به کجا مراجعه کنند و نسبت به امنیت فرزندانشان در این مراکز، اطمینان حاصل کنند، گفت: مراکز مثبت زندگی به عنوان یکی از مهمترین شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی است.
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور بیان کرد: چند سال است که مراکز مثبت زندگی شروع به فعالیت کردهاند و سازمان از این مراکز برای گسترش فعالیتهای اجتماع محور، حمایت مینماید و انتظار میرود که مراکز مثبت زندگی، مامن و پناهگاهی برای خانوادههای نیازمند و مددجویان باشد.
موسوی به رصد محلهای فعالیت و پیگیری بازار کار شهرستان و استان محل زندگی مددجویان تاکید کرد و گفت: مراکز مثبت زندگی باید محور شناسایی ظرفیتهای محله باشد و با رصد محل فعالیتهای مربوطه برای گروههای همیار و اشتغال مددجویان، نسبت به شناسایی زنجیره ارزش بازار کار در شهرستان نیز تلاش کنند.
وی همچنین با بیان اینکه هدف همه ما در بهزیستی، به حداقل ممکن رساندن آسیبها است تا فضای زیست در جامعه، زیبنده کشورمان باشد، ادامه داد: فضا سازی و شرایط نگهداری زنان و کودکان آسیب دیده در مراکز خانه امن خیلی خوب است و امید داریم تا انجام فعالیتهای فرهنگی و مذهبی پیش بینی شده برای مقیمان خانه امن، منجر به توانمند سازی این قشر جامعه و بهبود وضعیت زندگی آنها شود.