به گزارش خبرنگار مهر، دکتر زهرا رهنورد عضو هیئت علمی دانشگاه تهران به بحث از بیمها و امیدهای هنر در ایران 1400 پرداخت.
این استاد دانشکده هنرهای زیبا با اشاره به نظریه های مختلف در زمینه فلسفه هنر از زمان هگل تا نظریه های قرن بیستم به ضرورتهای جامعه چند فرهنگی کنونی پرداخت و گفت: امروز تنوع فرهنگی در جامعه ما بسیار شده و باید دید مسئولان در برابر این تنوع فرنگی چه رویکردی انتخاب می کنند.
وی افزود: شک نیست که کمال مطلوب همه ایرانیان رسیدن به عزت، آبادانی و عظمت واقعی ایران است و نکته مورد بحث راهی است که باید برای رسیدن به این کمال مطلوب طی کرد.
دکتر اصغر افتخاری، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق نیز دیگر سخنران این همایش بود که در مورد امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در افق سند چشم انداز با رویکردی آینده شناسانه بحث کرد.
وی با اشاره به تحول گفتمان امنیتی در نظام بین المللی از حالت سلبی به حالت ایجابی شاخصه های هر یک از این دو نگاه را بررسی کرد و گفت: نگاه سلبی به امنیت برون نگر، قدرت محور، سخت افزاری است در حالی که نگاه ایجابی به پدیده امنیت درون نگر، رضایت محور، نرم افزاری و مبتنی بر سطح رضایت شهروندان است.
دکتر افتخاری با اشاره به توانمندی طرح جمهوری اسلامی ایران برای طرح امنیت ایجابی و دارا بودنش از لوازم و ظرفیتهای لازم مسئله اصلی را توانایی ساختار قدرت در ظرفیت پذیرش فرهنگ امنیت ایجابی خواند.