به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با فعالان فرهنگی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در سالن شهید پرتوی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار ابتدا نمایندگان انجمن های علمی، بسیج دانشجویی، کانون های فرهنگی، هیأت محبان و تشکل جامعه اسلامی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان انتقادها و پیشنهادهای خود را بیان کردند.
در ادامه، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف اظهار داشت: این روزها ذهن ما درگیر فاجعه غزه است. جنایت های عظیمی در حال رخ دادن در این منطقه است و ما وظیفه داریم هر کدام به نوبه خود ماهیت جنایت کارانه رژیم صهیونیستی را افشا کنیم.
وی از اینکه دانشجویان با نظم و دقت این جلسه را برگزار و نقدها را باصراحت بیان می کنند ابراز خرسندی کرد و گفت: این بسیار خوب است که مجموعه های دانشجویی فعالیت های دانشگاهی را هدایت و اجرا می کنند و باید همه معاونت های دانشگاه در حوزه خود از این ظرفیت استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که مجموعه ای عظیم از فعالان فرهنگی در کل دانشگاه های کشور در حال فعالیت اند؛ خاطر نشان کرد: در حال حاضر نزدیک ۲۰ هزار مجموعه دانشجویی، ۴ هزار نشریه دانشجویی، بیش از ۷ هزار انجمن علمی، بیش از ۶ هزار کانون فرهنگی، تشکل ها و هیأت ها در دانشگاه های کشور در حال فعالیت هستند.
کلانتری شیرین ترین و راهگشاترین نقدها را نقدهای دانشجویی دانست و عنوان داشت: نوع سؤال های شما دانشجویان نشان از بلوغ فکری در چهارچوب بدنه فرهنگی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان دارد.
وی در مورد بودجه های فرهنگی گفت: عدم آمایش درست آموزشی باعث ایجاد هزینه های زیادی به وزارت علوم شده است که این آمایش در حال اصلاح است و بعد از کرونا که دانشگاه ها می بایست بازگشایی شود، بیشتر بودجه های دانشگاه ها به سمت تعمیر و تجهیز امکانات رفاهی دانشجویان شد. البته بودجه های دانشگاه ها و بودجه های فرهنگی دانشگاه ها در دوسال اخیر افزایش یافته است اما تا جایگاه واقعی خود فاصله زیاد است.
وی دو راهبرد اساسی را در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف، احیای مجموعه های دانشجویی و تقویت ساختاری مجموعه های فرهنگی در دانشگاه ها از لحاظ بودجه و نیروی انسانی دانست و گفت: در سال جاری ۵ درصد از بودجه دانشگاه ها به فعالیت فرهنگی اختصاص پیدا کرد که در مجلس تصویب و هیأت دولت هم تأیید کرده است.
کلانتری با اشاره به اینکه کارهای دانشجویی از کم هزینه ترین و با کیفیت ترین کارها است و با توجه به کمبود بودجه ها نباید کارها روی زمین بماند، گفت: با ابتکار عمل باید کارها را پیش ببریم و با اولویت بندی آنها در راستای پیشبرد اهداف فرهنگی دانشگاه برای کارهای بزرگ و رفع مشکلات جامعه از ظرفیت های استانی و منطقه ای استفاده شود.