سمنان- رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه سمنان در زمره استان‌های برتر در حوزه حجاب است، گفت: ایجاد گروه‌های جهادی حجاب پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری شامگاه چهارشنبه در گردهمایی ائمه جمعه استان سمنان به میزبانی دفتر امام جمعه سمنان بیان کرد: بحث رعایت حجاب و عفاف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: لازم است ائمه جمعه به سبب جایگاهی که دارند با همفکری سایر مسئولان و همراهی مردم دیندار، تدبیری بیاندیشند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه همچنین تاکید کرد: ایجاد گروه‌های جهادی حجاب و عفاف و همچنین تشکیل قرارگاه با محوریت استاندار، از بهترین راه‌ها برای صیانت از خانواده‌ها است که در این مورد باید از تمام ظرفیت‌ها مانند بسیج محلات و مساجد و… استفاده نمود.

علی اکبری بیان کرد: استان سمنان با وجود مردم متدین همیشه در زمره استان‌های برتر در حوزه حجاب و عفاف در سطح کشور بوده است.