اسماعیل فاتحی فر در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: دانشگاه صنعتی سهند ۵ هزار و ۴۰۰ دانشجو دارد و امسال نسبت به سال قبل ۱۵۰ نفر دانشجو بیشتر ثبت نام داشتیم و سعی داریم تعداد ثبت نامی های دانشجویان این دانشگاه را نیز در سالهای آتی بیشتر کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند عنوان داشت: در حوزه پذیرش دانشجویان خارجی نیز فعالیتهای خوب و قابل قبولی داشتیم و در بحث سایبر پارک که در حال تکمیل زیر ساختهای لازم هستیم بزودی شاهد شروع به کار سایبرپارک دانشگاه خواهیم بود.
فاتحی فر با اشاره به گسترش مرکز رشد خود دانشگاه صنعتی سهند، یادآور شد: فاز ۲ این مرکز در منطقه قراملک تبریز و کنار کارخانه ماشین سازی در حال راه اندازی هستیم و در خود دانشگاه نیز پردیس علم و فن آوری را با مشارکت شهرکهای صنعتی و پارک علم و فن آوری استان آذربایجان شرقی راه اندازی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که در خصوص ارتباط با علم صنعت چه فعالیتهایی انجام داده اید؟ اذعان داشت: با توجه به مشکل بنیادی که دانشگاههای صنعتی با آن گریبان گیر هستند آئین نامههای ارتقای اعضای هیأت علمی دانشگاهها است که متأسفانه بندهایی که در قانون گنجانده شده، بندهایی نبوده که در سالهای گذشته بتواند موانع و مشکلات صنعت را برطرف کند ولی با تغییراتی که به تازگی در حال انجام است امیدواریم مشکلات از این دست برطرف بشود.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به فضاهای ایجاد شده بین ارتباط فن آوری و صنعت، اظهار کرد: دانشگاه سهند دارای ۲ پژوهشکده مجوز دار و ۳۲ مرکز تحقیقات و مرکز رشد که بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان در آن مستقر هستند و به مرحله تولید محصول دست یافتند.
وی همچنین از ایجاد سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه خبر داده و بیان داشت: در این بستر ما بیشتر به حوزه ارتباط صنعت با سرمایه گذاری مشترک فکر میکنیم تا در آینده دانشگاه با درآمد اختصاصی که از این طریق بدست خواهد آورد وابستگی دانشگاه به بودجههای دولتی کم کند و آرزو دارم روزی دانشگاهها از بودجههای دولتی بی نیاز باشد چرا که هم مشکل صنعت و هم مشکل دانشگاه برطرف میشود.