بوشهر- رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت:‌ به مسوولان حوزه‌های قضایی استان تاکید شده که به درخواست‌های مردم با صبر و حوصله و در سریع‌ترین زمان رسیدگی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهرانگیز ظهر جمعه در حاشیه ملاقات مردمی در دیر اظهار داشت: دیدار چهره به چهره با هدف شنیدن و رسیدگی به خواسته‌ها و دغدغه‌ها، پیشنهادها و مسائل مشکلات حقوقی شهروندان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: یکی از محاسن ملاقات‌های مردمی آن است که با مشاهده یک مشکل و یا آسیب در یک پرونده می‌توان رسیدگی و روند پرونده‌های مشابه در حوزه‌های قضائی را مورد بررسی قرار داد و صدد رفع آن براییم.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر با اشاره بر ضرورت تسریع در رسیدگی پرونده‌ها گفت: در این ملاقات‌ها برخی از مردم به موضوع اطاله دادرسی اعتراض داشتند که می‌بایست در این راستا به محض تشکیل پرونده مرجع رسیدگی کننده مشخص و روند پرونده با سرعت و دقت در زمان مناسب قانونی پیش رود تا مردم با رفت و آمدهای مکرر به دستگاه قضائی مورد اذیت قرار نگیرند.

وی افزود: به مسئولان حوزه‌های قضائی استان تاکید شده که به درخواست‌های مردم با صبر و حوصله رسیدگی کنند و از به تأخیر انداختن خواسته‌های مردم جلوگیری به عمل آید که همین امر قطعاً اثرات بسیار مثبتی دارد و رضایتمندی مردم را به دستگاه قضا افزایش می‌دهد.

وی افزود: در این دیدار برخی از افراد، درخواست استفاده از ارفاقات قانونی و تخفیف مجازات و عفو داشتند که در این خصوص نیز دستورات لازم صادر شد.

مهر انگیز گفت: تعدادی از این مراجعین نیز به رأی صادره از تجدید نظر معترض بودند و تقاضای ماده ۴۷۷ داشتند که در این خصوص نیز دستورات لازم جهت رسیدگی مجدد در کمیسیون این ماده صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر ادامه داد: تعدادی از افراد مطالباتی داشتند که در راستای احقاق حقوق عامه بود که به دادستان تاکید شد این موارد را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.

مسئولان قضائی، درخواست مراجعان در زمینه‌های مختلف قضائی را شنیدند و دستورات لازم برای رسیدگی به این مشکلات را صادر کردند.