بیرجند- مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی گفت: کتاب «از مودتا لاهه» برای همه کتابخانه های خراسان جنوبی خریداری می شود تا مردم بیشتر با شخصیت پرفسور بلالی مود آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حاجی مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی جمعه شب در دیدار تعدادی از اهالی علم و فرهنگ و حوزه کتاب با پرفسور بلالی مود پدر علم سم شناسی ایران، ایشان را نه تنها افتخار خراسان جنوبی بلکه افتخار ایران دانست و اظهار کرد: در شرایط بحرانی جنگ که بسیاری از کشور می گریختند و در پی رفاه به دیگر کشورها مهاجرت می کردند ایشان از رفاه و آسایش خود داوطلبانه گذشت و در زمان جنگ راهی ایران شد تا از دانش خود را در راه درمان هموطنانش استفاده کند.

رئیس دبیرخانه انجمن کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی بیان کرد: به محض دریافت کتاب «از مود تا لاهه» که زندگینامه روایی پروفسور بلالی مود است شروع به خواندن آن کردم و درس های زیادی از آن آموختم.

حاجی افزود: هر مقطع از زندگی ایشان درس ها و الگوی گیری هایی دارد که برای نسل جدید آموزنده است و از همین رو دستور خرید این کتاب را برای تمام کتابخانه‌های عمومی استان داده ام و هم اینک اعلام می کنم از این کتاب مسابقه ای برگزار خواهیم کرد تا مردم با شخصیتی خودساخته، سخت کوش و میهن دوست مانند پروفسور بلالی مود بیشتر آشنا شوند.

علی فاضلی فرد، فرماندار بیرجند نیز در این دیدار از تلاش پروفسور بلالی مود قدردانی و خواهان نامگذاری مکانی در شهرستان بیرجند به نام ایشان شد.

پروفسور مهدی بلالی مود پدر علم سم شناسی ایران نیز از دوران تحصیل و فعالیت های علمی خود خاطراتی نقل کرد و سخت کوشی و ناامید نشدن را رمز این پیروزی ها دانست و گفت: بار سنگین این موفقیت ها بر دوش همسرم بوده و بودن حمایت او هیچ موفقیتی کسب نمیکردم.

در پایان نیز هدایایی از سوی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی، فرمانداری شهرستان بیرجند، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به استاد بلالی مود تقدیم شد.

آنچه بیش از همه فضای جلسه را صمیمی کرد ابتکار اداره کل کتابخانه های عمومی در تقدیر از همسر ایشان بود که به همین مناسبت یک تابلوی خطی برگرفته از عبارات و تعاریف دکتر بلالی مود از همسرشان توسط استاد اسماعیلی مود خطاط برجسته ملی و هم ولایتی پرفسور دکتر بلالی به ایشان اهدا شد که بسیار مورد استقبال همسر پدر علم سم شناسی ایران قرار گرفت.

گفتنی است در این مراسم بخش هایی از کتاب «از مود تا لاهه» قرائت شد.