به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون والیبال، دوره چهار ساله ریاست محمدرضا داورزنی ۲۹ آبان به پایان میرسد. با توجه به نهایی نشدن پروسه انتخابات احراز پست ریاست این فدراسیون و برنامههای پیشروی در انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال و همچنین برگزاری انتخابات کنفدراسیون والیبال آسیا، نشست هیأت رئیسه فدراسیون والیبال در خصوص بررسی وضعیت سرپرست فدراسیون والیبال عصر شنبه، ۲۷ آبان با حضور اعضا برگزار شد.
در این جلسه علاوه بر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال، وحید مرادی (نایب رئیس فدراسیون)، فریبا محمدیان (نایب رئیس بانوان)، محسن ترابی (سرپرست دبیری)، میلاد تقوی (مشاور امور اجرایی)، مهدی اسلامی (خزانه دار)، مهرداد هاشمی، ناصر میرفخرایی، مصطفی کارخانه، امیرحسین منظمی، حمیدرضا شرافت و فاطمه رشیدی هم حضور داشتند.
تا برگزاری مجمع وظایفم را انجام دادم
این نشست در دو قسمت برگزار شد که محمدرضا داورزنی در قسمت نخست، گزارشی از عملکرد یک ساله فدراسیون ارائه کرد و گفت: ۲۹ آبان پایان دوره چهار ساله ریاست من است و براساس قوانین روند برگزاری مجمع انتخاباتی و یا انتخاب سرپرست مشخص گردیده و منتظر نظر وزارت ورزش و جوانان هستیم. تا برگزاری مجمع فدراسیون وظیفه خود را در قبال ثبتنامها، بررسی صلاحیتها و … انجام دادیم یعنی تا برگزاری مجمع وظایفی که به عهده فدراسیون بوده، انجام شده است. نقش وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و فدراسیون مشخص است.
وی با تاکید بر اینکه فدراسیون و کارهای آن هیچگاه تعطیل نمیشود، گفت: تیم زیر ۱۷ سال پسر ایران در حال حاضر در اردو است و بازیکنان بزرگسال نیز در لیگهای مختلف جهان، لیگ برتر و دسته یک مردان و زنان ایران حضور دارند.
استعفای عطایی را قبول کردم چون مردم ناراضی بودند
وی با اشاره به استعفای بهروز عطایی در زمان برگزاری رقابتهای انتخابی المپیک گفت: این استعفا را پذیرفتیم، زیرا عملکرد ضعیف تیم ملی آن چیزی بود که مردم را بسیار اذیت کرد.
در انتخاب سرمربی وطنی یا خارجی بودن ملاک نیست
رئیس فدراسیون والیبال در ادامه توضیحاتی در خصوص روند صعود به المپیک ۲۰۲۴ پاریس و رویدادهای بیش روی تیم ملی تا المپیک ۲۰۲۸ ارائه کرد و با اشاره به چند جلسه برگزار شده کمیته فنی، گفت: ضمن احترام به تمامی مربیان ایرانی، در بسیاری از کشورهای شناخته شده در زمینه والیبال هم دیده میشود که از مربیان خارجی استفاده میکنند. فرآیند استفاده از سرمربی در هر کشوری متفاوت است و خیلی به وطنی یا خارجی بودن مربی توجه نمیکنند.
وی تصریح کرد: به فردی نیاز داریم که تیم ملی والیبال ایران را ارتقا دهد و باید دید این توانایی در کدام یک از مربیان ایرانی یا خارجی وجود دارد؟ با ۱۴ مربی خارجی سطح اول جهان مذاکراتی داشتیم که هر کدام شرایط و دلایلی داشتند از جمله این که برخی تمایلی برای همکاری نداشتند و برخی قراردادی داشتند که امکان حضور در ایران به آنها نمیداد.
تیم ملی وقت چندانی برای لیگ ملتها ندارد
داورزنی با تاکید بر اینکه تیم ملی وقت چندانی برای آماده شدن جهت حضور در لیگ ملتهای ۲۰۲۴ ندارد، ادامه داد: از ۱۴ بازیکن تیم ملی حدود ۶۰ درصد ایران نیستند و خوشبینانهترین حالت ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) میتوانند به تیم ملی ملحق شوند. برخی از بازیکنان هم در لیگ برتر حضور دارند و تا فروردینماه درگیر تیم باشگاهی خود هستند. به هر حال باید انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال ایران این نکات را نیز مدنظر داشته باشیم.
فدراسیون براساس منافع ملی تصمیم میگیرد
فدراسیون تصمیم نهایی را در مورد سرمربی بگیرد
در ادامه دیگر اعضای هیأت رئیسه درباره مسائل و موضوعات مختلف نظرات خود را مطرح کردند از جمله پیشنهادات درباره سرمربی آتی تیم ملی والیبال ایران بود که قرار شد فدراسیون با در نظر گرفتن منافع ملی تصمیم گیری نهایی را انجام دهد.
مشکلات باشگاهها از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود که قرار شد شورای لیگ در نشستهای خود موضوع بازنگری در قوانین و مقررات را با هدف حفظ منافع باشگاهها در دستور کار قرار دهد.
در بخش دوم این نشست که بدون حضور داورزنی رئیس فدراسیون والیبال برگزار شد، موضوع مجمع عمومی فوق العاده و سرپرستی فدراسیون والیبال مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضا در مورد این موضوع تبادل نظر کردند.