به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسمزاده صبح پنجشنبه در اولین رویداد جام رسانه امید که در سالن حمپا دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: امیدآفرینی تاکید رهبر انقلاب بوده و بخش عظیمی از این امیدافرینی از زبان و قلم رسانه منتقل میشود.
رئیس دانشگاه دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) بیان کرد: حجم توطئه و دشمنیها بعد انقلاب دوچندان شد اما با وجود تمام این مسائل ما شاهد پیشرفت جمهوری اسلامی در تمام عرصهها پس از انقلاب هستیم و این مسیر را تا رسیدن به قله میدهیم.
وی افزود: مهمترین پیشرفت ما در حوزه علم و فناوری است و این افتخار بزرگی است که تعداد دانشآموختگان و افراد باسواد نسبت به گذشته افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه معین استان قزوین ابراز کرد: فرهیختگی و فرزانگی ملت در واقع مظهر اقتدار کشور است و ایران در رتبههای علمی رشد چشمگیری داشته است.
وی افزود: جهادتبین تکلیف مهمی برای تمام نهادهاست و در این بین رسانه نقش پررنگتری دارد که البته برخی رسانهها در شرایط کنونی دچار اسیبهایی نظیر سطحی نگری شدهاند که لازم است در این حوزه آسیبشناسی شود و این رویداد میتواند گام مؤثری در این حوزه باشد.
قاسمزاده مطرح کرد: دانشگاه پیش از این به یک دانشگاه محلی مبدل شده بود اما در دولت سیزدهم که در واقع دولت امید است مجدد در ریل اصلی خود قرار گرفت.
وی افزود: دانشگاه نمود هویت استان و ما در تلاشیم تا این هویت را به مردم بازگردانیم که در این مسیر گامهای مؤثری نیز برداشته شد.
نماینده وزارت عتف در استان عنوان کرد: مطلبات هیئت علمی که طی سالهای گذشته مورد توجه قرار نگرفته بود که در دولت جدید در دستور کار قرار گرفت، در حوزه بودجه دانشگاه نیز ۱۱۴ درصد بودجه برای جبران بدهیهای دانشگاه تخصیص داده شد و این افزایش بودجه برای ما بسیار حائز اهمیت بود.
وی ادامه داد: در دولت سیزدهم اتفاقات من خوبی به ویژه در حوزه اقتصاد شکل گرفت تورم که با افزایش ۲۰ درصدی همراه بود در دولت از ۶۰ درصد به ۳۰ درصد رسید.
قاسم زاده با تاکید براینکه اقدامات خوبی در حوزه رؤیت پذیری دانشگاه انجام شده است کرد: رتبه بندی تایمز مهمترین رتبه بندی دانشگاهی است که جایگاه دانشگاه در این رتبه بندی قابل قبول نبود اما در آخرین رتبه بندی جایگاه سوم رتبه بندی تایمز و جایگاه نهم دانشگاههای برتر را به خود اختصاص داد.
وی اضافه کرد: رتبه بندی شانگهای نیز یک رتبه بندی موضوعی است که همواره تنها یک رشته از دانشگاه ما در این رتبه بندی وجود داشت اما حالا سلسله رشتههای عمرانی نیز در این رتبه بندی خوش درخشیدند و امیدواریم سایر رشتههای دانشگاه نیز به آن افزوده شود.
رئیس دانشگاه با تاکید براینکه ما به دنبال ایجاد روابط بینالمللی گسترده هستیم اما برای اقدامات بینالمللی نیازمند حمایت دولت برای افزایش بودجهایم مطرح کرد: نام دانشگاه از لیست دانشگاههای معتبر کشور عراق خارج شده بود اما در طی ماههای اخیر مجدد به این جایگاه بازگشت.
وی عنوان کرد: در دوسال اخیر دانشگاه توانسته آئیننامههای مهمی از جمله طرح ملی بانو اسوه را تقدیم جامعه و وزارت علوم کند و در کنار آن در بخشهای فرهنگی نیز اقدامات تحولآمیزی را در سطح دانشگاه اجرایی کند و نظام نامه زیست عفیفانه را به تصویب برساند.
قاسم زاده تشریح کرد: در حوزه دانشجویان بینالمللی امروز دانشجویان بیش از ۲۰ کشور در دانشگاه تحصیل میکنند و این درحالی است که در گذشته تنها دانشجویان پنج کشور در دانشگاه حضور داشتند از سوی دیگر دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه ما نیز به عنوان سفیران فرهنگی و افراد مسئولیت مدار در کشور خود جایگاه دارند.
وی تصریح کرد: طی این دوسال پروژههای عمرانی دانشگاه زودتر از موعود به بهرهبرداری رسید ودر کنارآن خوابگاههای دانشگاه نیز تفکیک شد از سوی دیگر هفت میلیارد تومان بودجه از سفر ریاست جمهوری به استان به تجهیزات آزمایشگاهی اختصاص یافت و ساختمان فرسوده فنی مهندسی نیز تجهیز شد.
این مسئول بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ درآمد دانشگاه ۵ میلیارد تومان بود و پیش بینی بودجه سال جاری ما ۲۰ میلیارد است و طی فرآیند ارتباط دانشگاه با صنعت نیز حدود ۱۵ میلیارد سود اقتصادی تعریف شد.
وی با تاکید براینکه مسئله مسکن هیئت علمی در دستور کار ما قرار گرفته اسن گفت: باتوجه به اینکه در کشور دانشگاههای برتر بسیاری با موقعیت جمعیتی مطلبوب وجود دارد اما نسبت دانشمندان یک و دو درصدی دانشگاه قابل انکار نیست.