رییس سازمان نوسازی مدارس، بر لزوم ساخت ۲۰۰ مجتمع آموزشی بزرگ در کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان محمدی، در آئین تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان در اردوگاه کشوری شهید بهشتی اصفهان، گفت: در برنامه هفتم توسعه احداث ۲۰۰ مجتمع آموزشی بزرگ در کشور مصوب شده است. احداث این مجتمع‌ها باید به لحاظ ملی از چهار منبع مولدسازی، اعتبارات ملی، خیرین و مسئولیت اجتماعی تأمین شوند.

وی اظهار داشت: در این راستا اصفهان باید جزو استان‌های اول و داوطلب باشد و زودتر پا پیش بگذارد و بتواند از محل مولدسازی اعتبارات لازم برای احداث مجتمع‌های بزرگ آموزشی در این استان را فراهم کند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: همانطور که اولین مسجد - مدرسه عالم اسلام در چهارباغ اصفهان در قرن‌های گذشته احداث و اکنون به جاذبه‌ای برای بازدید گردشگران تبدیل شده است، باید امروز هم اصفهان در ساخت مدارس بزرگ پیشتاز و سرآمد باشد.

وی اصفهان را استانی مهم برشمرد و گفت: پیشرفت در همه زمینه‌ها مستلزم فرهنگ سازی است که این مهم تنها در دستگاه تعلیم و تربیت نهادینه می‌شود.

خان محمدی با بیان اینکه تنها چالش کنونی ما آلودگی هواست گفت: با کوچک‌ترین موضوع و آلودگی هوا اولین جا که تعطیل و آخرین جا که باز می‌شود، مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: با تعطیل کردن مدارس دانش آموزان را به فضای مجازی هدایت می‌کنیم که خواست دشمن برای رسیدن به اهدافش است.

وی یادآور شد: آموزش و پرورش به دلیل چالش‌های بسیار به توجه جدی نیاز دارد. جوانان ما اکنون زیر بمباران فرهنگی هستند. مسأله ای که باعث شده تا هویت اصلی خود را فراموش کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: نگاه نوسازی مدارس، همه جانبه، عمیق و کاربردی است و یکی از پرکارترین، با کیفیت ترین و چابک ترین سازمان‌های دولتی است.

وی افزود: این سازمان با ۲ هزار و ۲۰۰ نفر، ۱۰ هزار پروژه را در نقاط مختلف کشور مدیریت می‌کند.

وی با بیان اینکه نوسازی مدارس خادم خیرین مدرسه ساز است، گفت: مجموعه خیرین و نوسازی یک الگو برای کشور است.

معاون وزیر آموزش و پرورش به تلاش نوسازی مدارس برای تأمین تخصیص‌های مالی تا سقف ۱۱۰ درصد در سال جاری اشاره کرد و افزود: مدیریت یکصد هزار مدرسه با ۵۰۰ هزار کلاس درس کار بسیار سختی است.

خان‌محمدی ادامه داد: امسال ۱۶ میلیون دانش آموز را در اول مهر مدیریت کردیم و اکنون کلاس بدون صندلی نداریم.

وی تصریح کرد: ۲۷۶ نقطه پرتراکم دانش آموزی در کشور شناسایی شده است که کاهش تراکم به ویژه در مدارس ابتدایی در دستور کار این سازمان قرار دارد.