به گزارش خبرنگار مهر، آلبوم «همه ایرانم» به آهنگسازی کامبیز روشن روان و خوانندگی حسین نورشرق طی روزهای آینده با برگزاری یک آیین رونمایی ویژه در خانه هنرمندان ایران پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.
حسین نورشرق خواننده موسیقی ایرانی که طی ماههای گذشته آلبوم «آویشن و اندوه» را منتشر کرده بود، درباره این آلبوم توضیح داده است: آلبوم «همه ایرانم» به آهنگسازی کامبیز روشن روان و خوانندگی بنده بیش از چهار سال قبل در کنسرواتوار مسکو با ارکستر سمفونیک «لژی برو» و رهبری ارکستر جرمی والکر ضبط شده بود. این پروژه پس از طرح مراحل میکس و مسترینگ که توسط توحید وحید انجام گرفته، آماده انتشار و تقدیم به محضر مردم عزیز ایران است.
وی افزود: کامبیز روشن روان این اثر را وصیت نامه هنری خود می داند و در آن علاوه بر حضور هنرمندان بین المللی، نوازندگان ایرانی چون چون آزاده امیری، حمید قنبری، علیرضا دریایی، لیلا ظهیرالدینی و پگاه زهدی حضور دارند.
این خواننده موسیقی ایرانی ادامه داد: مراسم رونمایی از این آلبوم ساعت ۱۸ روز پنجشنبه نهم آذر ماه با حضور تعدادی از هنرمندان و علاقه مندان موسیقی ایرانی در سالن جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران رونمایی می شود.
کامبیز روشن روان از جمله هنرمندانی است که از وی به عنوان یکی از شاخص ترین آهنگسازان، نوازندگان، رهبران ارکستر و مدرسان موسیقی کشورمان یاد می شود. این هنرمند هفتاد و چهار ساله بهعنوان یکی از آهنگسازان سرشناس در موسیقی کلاسیک و سنتی ایرانی، آثار متنوعی در این سبکها با استفاده از فرمهای شناخته شده غربی و ایرانی مانند سمفونی، سونات، پوئم سمفونیک، کنسرتو، فرمهای موسیقی ردیفی و موسیقی محلی ساخته یا تنظیم کردهاست.
زندگی حرفهای او به سه بخشِ آهنگسازی، تدریس و فعالیت صنفی در جامعه موسیقی تقسیم میشود. وی در طول حرفه خود، آثارِ زیادی برای موسیقی فیلم، موسیقی آوازی، ارکستر سمفونیک و مجلسی خلق کرده و برای سالها تلاش در راه تدریس، تألیف کتاب، جزوه و مقاله در امرِ آموزش، از او بهعنوان موسیقیدانی صاحبنظر، در مباحث تئوریک و هارمونی یاد میکنند. این در حالی است که آثار روشنروان به چهار بخشِ ارکسترال و مجلسی، آموزشی، موسیقی فیلم و آلبوم تقسیم میشود.
این هنرمند پیشگام موسیقی کشورمان همچنین برای بیش از صد فیلم سینمایی و تلویزیونی و پویانمایی آهنگ ساخته است و تعدادی اثر جهت اجرا با ارکسترسمفونیک ساخته است. وی در زمینه تالیف هم نگارنده کتاب های متنوعی نوشته که از مهم ترین آنها می توان به کتاب «هارمونی جامع کاربردی» اشاره کرد که به گفته خود او حاصل ۴۵ سال فعالیت در زمینه آموزشی است.
عضویت در کانون آهنگسازان سینمای ایران، خانه موسیقی، دانشکده صداوسیما، نشریه سینما، دانشکده هنرهای زیبا، خانه سینما، شورای مرکزی نظارت بر آموزشگاه های آزاد هنری، شورای عالی هنرستان های هنری، شورای عالی موسیقی وزارت فرهنگ، شورای موسیقی بنیاد رودکی، خانه هنرمندان، کمیته ملی موسیقی وابسته به یونسکو، شورای ارکستر سمفونیک و هیات داوران جشنواره مختلف موسیقی در کشور از جمله فعالیت های صنفی این هنرمند ارزنده موسیقی کشورمان است.