مشگین‌شرقی - مسئول کانون فرهنگی و هنری امامزاده سید ابراهیم (ع) شهر لاهرود گفت: شهادت حضرت زهرا(س) تنها واقعه تاریخی نیست بلکه آموزه‌ای متعالی در باب دفاع از ارزش‌های ناب محمدی است.

اسماعیل دستگزار در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، ضمن تسلیت ایام غمبار فاطمیه و سالروز شهادت مظلومانه حضرت زهرا (س) اظهار کرد: سیره فاطمه (س)، قرآن محور بود و در واقع زندگی او به قرآن عینیت می‌بخشید.

وی ادامه داد: خداشناسی، عبادت، صداقت، انفاق، ساده زیستی و بیان احکام قرآن و نشر علوم قرآنی در مجالس به ویژه برای زنان از دیگر خدمات قرآنی این بانوی بزرگوار است.

مسئول کانون فرهنگی و هنری امامزاده سید ابراهیم (ع) شهر لاهرود گفت: فاطمه زهرا (س) بانویی است که در شأن او ده‌ها آیه و سوره نازل شده که اکثر محدثان آنها را در کتب روایی خود آورده‌اند و شأن و عظمت او بر هیچ مسلمانی پوشیده نیست.

دستگزار با اشاره به اینکه خدمات ارزنده آن بانو به قرآن کریم، در کتب تاریخی و روایات ذکر شده و یا به علل مختلف از میان رفته است، بیان کرد: با وجود تألیفات، سخنرانی‌ها و مرثیه‌سرایی‌های بسیار، هنوز تصویری درست از زندگانی ان حضرت در اذهان وجود ندارد و متأسفانه اکثر مضامین به لحظه بسیار کوتاهی از زندگی‌اش ختم می‌شود که آن هم برای طلب اشک از شنونده و برآورده شدن حاجات و رفع بلیّات است

وی خاطرنشان کرد: بنا به روایت امام صادق (ع)، هر کسی به حقیقت وجود فاطمه زهرا (س) معرفت یابد، بی‌گمان شب قدر را درک خواهد کرد. با این همه، متأسفانه اطلاع ما از او به گریه‌های ممتد و طولانی او پس از مرگ پدر، مکان قبر او و غصب فدک محدود می‌شود و هنوز نتوانسته‌ایم از فلسفه مبارزات، خدمات، خانه‌داری، فرزندداری و حیات سیاسی و اجتماعی او شناخت عمیق داشته باشیم

مسئول کانون فرهنگی و هنری امامزاده سید ابراهیم (ع) شهر لاهرود با بیان اینکه آن حضرت با تلاش‌ها و موضع گیری های خود به بشریت آموخت که راه رسیدن به قلّه سعادت، پیروی از قرآن و عترت است، تصریح کرد: بزرگترین خدمت به قرآن کریم، عمل به فرامین و احکام نورانی آن است و فاطمه زهرا (س) نمونه‌ای کامل در این زمینه بود

وی اظهار کرد: آن بانوی باعظمت اسلام، مهم‌ترین شرایط احیای قرآن و باقی ماندن احکام آن را، استمرار نبوت و ولایت می‌دانست و برای حفظ آن دو از هیچ کوشش و تلاشی دریغ نمی‌ورزید.

دستگزار با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) معیار فضائل، اخلاق و تفکر بوده و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید، افزود: آن حضرت جنبه‌های مختلف پارسایی، پاکدامنی و حضور یک بانوی مسلمان در عرصه‌های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را با جلوه‌ای بی نظیر و ماندگار در تاریخ جهان ثبت کرد.

مسئول کانون فرهنگی و هنری امامزاده سید ابراهیم (ع) شهر لاهرود بیان کرد: شهادت مظلومانه حضرت زهرا (س) تنها واقعه‌ای تاریخی نیست؛ بلکه آموزه‌ای متعالی در باب ولایت مداری و دفاع از ارزش‌های اسلام ناب محمدی (ص) است.

وی خاطرنشان کرد: امید است، زنان ایران اسلامی به تاسی از اسوه بی‌بدیل عفت و حیا و با درس آموزی در مکتب فاطمی و علوی در دفاع از حریم امامت و ولایت گام برداشته و ضمن بسط و ترویج پیام معنوی انقلاب اسلامی در اعتلا و سربلندی هرچه بیشتر کشورمان نقش‌آفرین باشند.