حسین متقی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ما در شهرستان کیار از سال ۹۷ تا اکنون توانستهایم ۵۰ صندوق قرضالحسنه راه اندازی کنیم هدف از ایجاد این صندوقها ایجاد روحیه قرض الحسنه و مشارکت مردم در برنامهها و برطرف کردن مشکلات خودشان بوده است.
وی ادامه داد: در این صندوقها جمعیتی بالغ بر ۲۵۰۰ نفر از همه اقشار و روستاهای شهرستان کیار عضو هستند و صندوقها به صورت هیئت امنایی است و بسیج سازندگی ضوابط کلی را مدیریت میکند.
متقی با اشاره به تبدیل صندوقها به تعاونی افزود: در دستور کار داریم در آینده نزدیک صندوقها تبدیل به تعاونی کنیم تا بتوانند در عرصههای تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی با محوریت مشاغل خرد و مشاغل خانگی فعالیت کنند.
وی گفت: این موضوع بازتاب خوبی در شهرستان کیار داشته است و افراد توانستهاند با آورده خود تسهیلات دریافت کنند، این تسهیلات در حوضههای مختلف پرداخت میشود و اولویت پرداخت وام با اشتغال، سازندگی و اقتصاد مقاومتی است اما در تمامی مسائل معیشتی، خرید جهیزیه و… تسهیلات پرداخت میشود و هر فرد با ده برابر آورده خود میتواند درخواست تسهیلات دهد.
متقی درباره نمایشگاه اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: این نمایشگاه به صورت فصلی برگزار میشود تعاونیها و صندوقها دستاوردهای خود را در بحث اشتغال، مشاغل خانگی و اقتصاد مقاومتی به نمایش میگذارند هدف از برگزاری نمایشگاه جهت اطلاع رسانی و بازاریابی فروش محصولات است.
وی درباره تعداد تعاونیها گفت: فعلاً ۴ صندوق قرضالحسنه به تعاونی شده است و برنامه ریزی داریم به مرور زمان صندوقها به سمت تعاونی شدن گرایش یابند.
متقی در ادامه افزود: در بعضی از تعاونیها کارگاه راه اندازی کردهایم همانند قالی بافی، گلیم بافی و… از دستاورد هنری خود اعضا است و این کار سبب ایجاد اشتغال برای مردم شده است و اکثریت اعضای صندوق از اقشار ضعیف جامعه هستند.