به گزارش خبرنگار مهر، منصور استادی شامگاه چهارشنبه در نشست بازآفرینی شهری در استان با بیان اینکه در برنامه هفتم محلات محدوده بازآفرینی شهری از تمامی حمایتها تسهیلات و تخفیفها و مساعدتهایی ویژه مناطق محروم نیز بهره مند میشوند، افزود: این طرح اکنون قانون شده است.
وی افزود: همچنین سرمایهگذاران برای سرمایه گذرای در بافتهای فرسوده از معافیتهای مالیاتی برخوردار خواهند شد، گفت: هرگونه سرمایه گذاری فرهنگی، ورزشی، میراث فرهنگی و غیره مشمول معافیتها میشود.
وی طولانی شدن فرایند صدور پروانه بافت فرسوده در شهرداریها را از جمله مشکلات و موانع فرار بازآفرینی شهری بیان کردو گفت: در حال حاضر متوسط کشوری صدور پروانه برای بافتهای فرسوده هشت ماه است در حالی که در برنامه هفتم توسعه سه ماه برای صدور پروانه و شش ماه برای صدور انشعابات آب، برق و گاز تهیه شده است.
استاد با عنوان اینکه بافتهای فرسوده از تمامی حمایتهای مناطق محروم برخوردار میشوند، تخفیف ۳۰ درصدی نظام مهندسی را از دیگر مشوقها بیان کرد و گفت: همچنین در اراضی مجاور بافت فرسوده نیز مشوقهای این بافت اعمال میشوند.
وی گفت: پنج نوع تسهیلات بافت فرسوده پرداخت میشود و خط ویژه اعتباری نیز از طریق بانک مسکن برای این پروژه در نظر گرفته شده است.
استادی با اظهار اینکه پنج هزار و ۴۰۰ واحد در بافت فرسوده مازندران در حال ساخت است، نباید نگران تأمین اعتبار این طرح باشیم و انتظار ساخت ۱۰ هزار واحد را در این مناطق داریم.
وی تنها راه تأمین مسکن مورد نیاز را مازندران بافت فرسوده دانست و گفت: بافت فرسوده اثربخش و مثمر است.
وی تضمین سرمایهگذاری سرایهگذار در بافت فرسوده را مسئله مهم بیان کرد.