به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک شهر، مدیرعامل بانک شهر در این جلسه با بیان اینکه از گرهگشایی از پروژههای شهری و اثرات ملموس مثبت بر زندگی مردم حمایت میکنیم، گفت: شهردار شیراز از بانک شهر و ظرفیتهای آن به خوبی مطلع بوده و به نحو مطلوبی از آن استفاده کرده است تا جاییکه امروز بیشترین حجم پروژههای عمرانی فعال شهرداریها در سطح کشور، در شهر شیراز عملیاتی شده و در کمترین کلانشهری شاهد چنین رویکرد و اقدامی هستیم.
دکتر سید محمدمهدی احمدی با بیان اینکه سهامداران عمده بانک شهر، شهرداریهای کلانشهرهای کشور هستند، افزود: با وجودیکه اکثر شهرداریها امروز در بحث پرداخت حقوق و مزایا با تنگنا روبرو هستند؛ اما شهرداری شیراز پروژههای متعدد و متنوعی را در دست اقدام دارد.
مدیرعامل بانک شهر بار دیگر به تعامل بسیار خوب شهرداری با بانک شهر اشاره کرد و گفت: در این راستا پروژههای متنوعی از سوی شهرداری شیراز معرفی شده و با توجه به خوشحسابی شهرداری شیراز، ارکان اعتباری بانک، تأمین مالی آنها را در دستور کار قرار دادهاند.
احمدی تأکید کرد: امروز بانک شهر با اعتماد کامل وارد مشارکت جمعی شهرداری شیراز شده و این مهم به دلیل ایفای تعهدات از سوی شهرداری شیراز بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فاینانس ۱۰۵ میلیون یورویی اختصاص داده شده به شهرداری شیراز برای خرید ماشینآلات، تجهیزات واگن و مترو، عنوان کرد: اجرایی شدن این تفاهمنامه منوط به اخذ مصوبه از بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار است و با تحقق آن شهرداری شیراز پس از تهران، دومین کلانشهری خواهد بود که از این خط اعتباری استفاده میکند.
مدیرعامل بانک شهر یادآور شد: شهرداری شیراز توانسته است بازیگری عرصه بازار بورس و سرمایه را در این شرایط در کلانشهر شیراز عملیاتی کند که جای تبریک دارد.
احمدی بیان کرد: برای تکمیل خطوط مترو هم تأمین خط اعتباری برای خرید ۲۱ دستگاه رام واگن تولید کشور به میزان ۵۰۰ میلیارد تومان انجام شده است.
وی با بیان اینکه در بحث برات کارت ویژه پیمانکاران شهرداری شیراز در سر رسیدهای ۳، ۶ و ۹ ماهه نیز تفاهمنامه جدیدی تعریف شده است، گفت: این امر موجب پیشبرد پروژههای شهرداری خواهد شد.
مدیرعامل بانک شهر ادامه داد: در بحث نوسازی یکهزار دستگاه تاکسی نیز تفاهمنامه با شهرداری شیراز منعقد شده و ۵۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری نیز برای تأمین مصالح توسط شرکت سرمایهگذاری شهر آتیه اختصاص یافته است.
احمدی یادآور شد: در طرح خرسندسازی که ویژه تخصیص اعتبار و تسهیلات به پرسنل شهرداری شیراز و شوراست، نیز ۱۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته که تاکنون ۷۵ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
وی عنوان کرد: تفاهم دیگر موضوع اجرای یونیتهای سرمایهگذاری املاک است که این بحث در حوزه مسکن و مولدسازی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل بانک شهر تأکید کرد: با راهاندازی صندوق زمین و ساختمان، مشارکت در ساخت مسکن محقق خواهد شد و صندوق املاک و مستغلات شهرداری شیراز با پروژههای مشارکت ساختمانی تمام شده دارای پایان کار و سند تک برگ وارد بخش سرمایهگذاری فروش متری میشود که این امر میتواند موجب هدایت سرمایه گذاریهای خرد مردم به سوی این صندوق و سرمایهگذاری در آن شود.
احمدی گفت: مولدسازی ملک و ایجاد ارزشافزوده روی آن و سهیم شدن سرمایههای خرد در یونیتهای سرمایهگذاری به ویژه در شرایط تورمی بسیار اثرگذار بوده و موجب شده نقدینگی بسیار خوبی در اختیار شهرداری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه شهرداری شیراز باید سهام سرمایه خود را در این بانک افزایش دهد، گفت: از شورای شهر میخواهیم به افزایش سهم شهرداری شیراز در این بانک رأی مثبت بدهد.
مدیرعامل بانک شهر عنوان کرد: به دنبال همکاری با شهرداری شیراز هستیم تا زمین مسکونی برای پروژه نهصت ملی مسکن پیشبینی و با تولید واحدهای مسکونی، آن را در اختیار کارکنان شهرداری، شورا قرار دهد.
شهردار کلانشهر شیراز نیز با تصریح بر این نکته که امروز ارتباط شهرداری با بانک شهر در سطح خوبی قرار دارد، گفت: حدود ۱۴ ماه پیش، در حاشیه سفر مدیرعامل بانک شهر به این کلانشهر، تفاهمنامه ۲۰ هزار میلیارد تومانی مبادله شد.
محمدحسن اسدی اعلام کرد: درحال حاضر بیش از یک سوم توافقات و بندهای این تفاهمنامه اجرایی شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر این موضوع که سیستم فعلی بانک شهر سیستمی چابک، فعال و پویاست، گفت: امروز بانک شهر در تمام پروژههای بزرگ و متوسط شهری با ارائه تسهیلات و وام به پیمانکاران، عاملیت فروش اوراق مشارکت و سایر مدلهای تأمین مالی حضور دارد.
شهردار شیراز خاطرنشان کرد: در سفر مدیرعامل بانک شهر به این کلانشهر بخش دوم این تفاهمنامه وارد مرحله عملیاتی و اجرایی خواهد شد که بخشی از آن به موضوع تأمین واگن و تجهیزات مترو این کلانشهر اختصاص دارد.